iwebi jest OK :) (1) Przede wszystkim konkretna rozmowa, terminowość, zaangażowanie i kreatywne... Andrzej Fajny serwis (1) Bardzo miła Pani przyjełą do naprawy mój telefon z zbitym wyświetlaczem.... Marzena Rekomendacja iwebi.pl (1) Polecam projektowanie strony www przez Pana Witolda Ciżmowskiego. Pan Witek... Agata Morgen
Mnie pomógł przez telefon (1) Nie jestem laikiem komputerowym, ale mnie Pan serwisant pomógł już podczas... Jarek Uratowali mojego laptopa (1) Zdecydowanie polecam firmę Optre do napraw pozalaniowych :-). Niestety na... Łukasz Świetnie wykonana praca (1) Profesjonalne i estetyczne wykonanie projektu Jaknajbardziej polecam Krystian kacper - opinia (1) Konkurencyjna cena oraz wysoka jakość wykonanej strony. kacper Profesjonaliści (1) Kompleksowe wsparcie IT. Obsługują naszą pocztę. Odkąd z nimi współpracujemy... Rejsclub.pl Profesjonalizm (1) jak w tytule, do tego dodam komunikatywność, kreatywność Pana Patryka,... Tomek 100% zadowolenia (1) Zleciłam wykonanie strony WWW i mimo bałaganu własnych oczekiwań - od... Andżelika Szczerze polecam usługi, pełen profesjonalizm (1) Co tu dużo pisać, miło, profesjonalnie i dokładnie tak jak chciałem. Polecam... Tomek Polecam! (1) Szybko i sprawnie wykonana usługa. Przy okazji porady dotyczące dbania o... Klient Polecam współpracę z firmą VanFisk!!! (1) Bardzo solidna firma!!! Pełen profesjonalizm połączony z ogromną wiedzą!!!... Jaro Odradzam!!! (1) Na początku wszystko wyglądało ok. Zostawiłem laptopa, który przestał... Niezadowolony bardzo sprawny serwis komputera (1) sprawnie, szybko, tanio, jak najbardziej polecam Natalia Najlepszy internet w Polsce !!! (4) Najlepszy dostawca internetu w Polsce, Bardzo miła obsługa, bezproblemowy... Pucha Nie polecam (1) Komputer za 7000 tys zł dotarł z niepoprawnie zainstalowanym systemem -... Wojtek Naprawa Mac Mini (1) Z pewną obawą oddawałem mojego Maca Mini ( z uszkodzonym gniazdem... Chris UWAGA _ PARTACZE (2) .....- zamiast naprawiać powodują większe usterki i umywają ręce - .... -... Krystian Konieczny Polecam! (1) Pełen profesjonalizm i bardzo duża wiedza. Nie pierwszy i nie ostatni raz... Gosia M