opinia (1) Kompetentni, rzeczowi, profesjonalni. Z usług firmy Chronosoft miałam okazję... Lucyna Zakup używanego komputera (1) Kupiłam od tej firmy komputer. Najpierw otrzymałam ofertę z ceną netto i... Anna Serwis komputerowy (1) Polecam serwis. Profesjonalna, miła obsługa i w moim przypadku ekspresowa... Tomasz Hildebrand
polecam... (1) ...ceny niezbyt niskie, jednak reagują bardzo szybko na awarie, raczej dla... prezes Najlepszy serwis (1) Panowie naprawili w Iphonie 4S to co inne serwisy nie dały rady i wręcz... Jacek Biuro Podróży Carefree Travel 80-297 Banino, ul. Klonowa 4, tel 668594682 (1) Jako uzasadnienie podam cytat (...)Praca chwali mistrza... Pełny... Waldemar Brodzki Polecam usługi SpecLab z czystym sumieniem (1) Z usług SpecLab skorzystałam w podbramkowej sytuacji, kiedy mój komputer z... KM MacBook Pro 15 Late 2008 (1) Po zalaniu kawą Moim MacBook`iem Pro zajął się Pan Michał, odrazu po dotarciu... Maciek OK (1) Wszystko ok, nie narzekam, od 2 lat korzystam z internetu w greenlan i jest ok. Mako Obsługa Klienta (1) wystawiam opinię za miłą i rzetelną obsługę Klienta. Roman Serwis tego sklepu jest żałosny (2) Nie polecam tego sklepu. Obsługa reklamacyjna jest na skandalicznym poziomie.... qqq NIE POLECAM zakupow w tym sklepie nikomu (1) MASAKRA. Tak jednym słowem można podsumować ten sklep. Pod koniec września... ja Zalany MacBook Pro 15 (1) Szybko sprawnie i na temat. Na Maca wylała się herbata. Na branżowym forum... Jacek Bardzo słaba obsługa (1) Zakup komputera okazał się gehenną. Najpierw szybki wybór sprzętu i wpłata,... Niemczyk Przestrzegam przed odbiorem osobistym! (2) W przypadku odbioru osobistego nie ma możliwości zwrotu towaru o czym sklep... strech Najlepszy serwis! Bardzo szybko, bardzo przystępnie, polecam :) (1) Szybko, tanio i dobrze. Jestem bardzo zadowolona ;) najlepszy serwis... Małgosia Dobrze zrobione pozycjonowanie polecam (1) Pozycjonowanie rozliczane tylko za efekt. Starają się. Szybko widać wyniki. Maciek Polecam (1) Dostałem namiary na ten serwis z polecenia od kolegi. Naprawiał tam wcześniej... Sebastian S. Mamy 2015 rok i serwery proxy to pomyłka (2) firma cachuje zapytania i to nieudolnie. Squid nie wyrabia. Dzielenie łącza z... e+ Niezastąpiony partner w biznesie online (1) Niezwykle profesjonalne podejście do klienta. Wysoka jakość usług. Stosunek... Jarosław Rzepecki