Rewalacyjna obsługa (1) Chciałabym bardzo podziękować serwisowi Meritum. Oddałam zalanego laptopa... Magda Rewalacyjna obsługa (1) Chciałabym bardzo podziękować serwisowi Meritum. Oddałam zalanego laptopa... Magda Nigdy Więcej (2) Absolutnie odradzam. Do serwisu idę z założeniem, że przepłacę nawet za... A
Średnio (2) W momencie przyjęcia komputeru do serwisu pani ostrzegła, że na diagnozę... Janek Tablet (2) Nie twierdzę że cały serwis jest zły panowie byli zaangażowani i byli gotowi... Zawiedziony Szybki ratunek dla zalanego laptopa (1) Przyniosłem zalanego laptopa w poniedziałek o godzinie 10. Pan praktycznie... Jan Baryła Czyszczenie komputera (1) Zaniosłem do nich laptopa do gruntownego wyczyszczenia. Chodziło mi... Karol Kownacki POLECAM! (1) Polecam Pana Patryka, gość jest nieziemski!! Lola Marna jakoś, marna firma (2) Co można napisać o tej firmie... mało dobrego,! Jedyny + tej firmy to jeden... MP Polecam! (1) Obsługa bardzo miła, panowie znają się na rzeczy, potrafią doradzić. Problem... A Polecam (1) Szybko, fachowo (ale bez tego komputerowego żargonu :) i tanio. Robią to, co... Marlena MacBook Air (1) Zdecydowanie polecam - szybko, profesjonalnie, solidnie, sympatycznie -bez... Czes Mega serwis! (1) Super podejście do klienta, szybka i tania naprawa. Po prostu rewelacja!... Seb Szybka naprawa laptopa (1) Usługę oczyszczenia wykonano w ciągu kilku godzin. Laptop, który chodził jak... Piotr internet (3) korzystam z ich usług już kilka lat ,ponieważ na chełmie nie ma innej... shangal4 SUPER! (1) Panowie z IPvip bardzo szybko i sprawnie doprowadzili do używalności mojego... Michał odzyskiwanie danych z karty SD (1) Pan po odzyskaniu danych stwierdził że to pewnie to czego potrzebowałem i... Mikołaj polecam (1) Moj laptop Sony Vaio po wyczyszczeniu i naprawie wiatraczkow chodzi lepiej... Krzysiek ok, bez zarzutu (1) Polecam innym z paru względów. Obsługa jest OK, miła i ogarnia tematycznie... Gordel Wymiana zawiasów w laptopie (1) Bardzo dobrze wykonana usługa, za jednym zamachem wyczyszczone tez... Agnieszka