Dobrze i solidnie wykonana robota (1) Naprawa płyty głównej w Dellu E5420 bezproblemowo i (co najważniejsze)... Roman F. Naprawa MacBook Pro (1) Szybka, profesjonalna i skuteczna naprawa mojego MacBooka. Do tego... Tomek Profesjonalizm w pełnej krasie (1) Pan Patryk w zaledwie pięć minut obnażył kompetencję moich poprzednich... Michał
serwis (1) Szybko, sprawnie, efektywnie. Obsługa na najwyższym poziomie. Bardzo dobra... Mariusz Super firma rzetelni, życzliwi i uczciwi ludzie (3) Szczerzę polecam firmę mk-notebook!!!!!! Bardzo szybka diagnoza bez... RYSZARD Ś Wymiana matrycy (1) Podczas wyjazdu służbowego (mieszkam w Elblągu) stłukłem matrycę w służbowym... Andrzej Magda - opinia (1) Zgadzam się z przedmówcami. Pan Patryk załatwił sprawę szybko bezproblemowo,... Magda :) (1) Serdecznie polecam, fachowa obsługa! zan Najwyższej klasy profesjonalizm (1) Kiedy w bardzo dramatycznych okolicznościach "umarł" mi twardy dysk w... Kamil Polecam, naprawiłem taniej (1) Tak w skrócie nie będę się rozpisywał. Stary laptop iBM T60, naprawili mi w 2... Waldemar Połoński obsługa popełnia błędy - klient za nie płaci (2) Kupowaliśmy podzespoły, chcąc zmodernizować stary komputer - całość zestawu... Joanna polecam (1) Chciałam pochwalić się ze znalazłam tak świetnego fachowca , który przyjechał... laptop HP Ola OK (1) Mam internet w greenlan od prawie roku i nie było ani jednej awarii polecam... Andrzej Na prawde profesjonalnie (1) Szczerze polecam pana Sylwestra od kilku dobrych lat oddaje swojego laptopa i... Gabriela Naprawa szybka i w dobrej cenia (2) Bardzo dziękuję za sprawną i tanią wymianę ekranu, za który zapłaciłem o 50zł... Moniś W. 100 % Profesjonalizmu (1) Szczerze polecam skorzystać z usług tej firmy. Nie dość, że pomoc wręcz... Ania1990 Profesjonalizm pełną parą (1) Kiedy trzeba (a u mnie zaszła konieczność) - Jotis zajmie się i stroną, i...... Robert Zadowolony (1) Wysoki poziom wiedzy, miła obsługa, polecam salon. Bartosz Chronosoft (1) Moją współpracę z tą firmą oceniam na poziomie wysokim oraz profesjonalnym.... Krzysztof Rewelacja polecam wszystkim !!!!! (1) W 100 % polecam Firmę Netservice a w szczególności serwis laptopów ponieważ z... Olek