.. (1) Z firmy korzystałam 2 lata temu,ale do dziś mi słabo na samą myśl.Wiedział że... agata dariusz - opinia (1) szybko i sprawnie, dobry kontakt z usługodawcą. polecam dariusz Mistrzowie w swoim fachu :) (1) Po prostu mistrzostwo:) jestem zachwycona obsługą w tym serwisie. Robią... Ewa
mały profesjonalizm (1) Mały profesjonalizm w podejściu do klienta. Prace odkładane na później co... ewa Radzą sobie chłopaki ;-) (1) Witam, wielki plus dla pracowników pomoc.info - przedtem korzystałam z... Dorota Wróblewska Nie polecam (2) Duża awaryjność, komentarze mówią same za siebie, nie polecam. Dominik NIE PODPISUJCIE UMOWY Z JARSAT (35) W zeszłym roku podpisałem z naciągaczami umowę na 1 rok. Po roku stwierdziłem... Sebastian maxnet - polecam (3) polecam wszystkim. do tej pory u mnie jako glowne lacze bylo upc 250. a... kramer POLECAM!!! (1) Super fachowa obsługa w przystępnej cenie.Pan Paweł staje zawsze na wysokości... Wiesława Pelen profesjonalizm (1) Raczej zadko korzystam z serwisow komputerowych gdyz uwazam sie za... Witold Wszystko ok (1) Pan przez telefon bardzo sympatyczny, powiedział, że da znać kiedy będą mogli... Jakub Profesjonalnie odzyskane dane (1) Po awarii komputera w sekretariacie ( nie uruchamiał się ) oddaliśmy go do... Ewelina Polecam ten serwis komputerowy (1) Rzetelne i uczciwe podejście do klienta. Termin dotrzymany, a jakość bez... Radek Leszek Macioszczyk - opinia (1) super firma i super fachowcy Leszek Macioszczyk Bardzo polecam (1) Polecam usługi tego serwisu, bardzo miły kontakt na bieżąco informacja, co... Anka Proxy pub wymiata! (1) Naprawdę super obsługa. Przede wszystkim pozytywnie zaskakuje atmosfera no i... Natka paranoja (1) Jaka firma tacy pracownicy. Od 5 listopada 2014 roku nie mam... Zdzisław Garsztka Wymiana zawiasów w Asusie (1) Bardzo dobrze wykonana usługa, za jednym zamachem wyczyszczone tez... Kordian Fatalny sklep ! (1) Po tygodniu sklep informuje iż zamówionego towaru nie posiada. Żenada !... Były klient Polecam TM, nowa klientka. (1) Zleciłam naprawę laptopa, jestem zadowolona. Początkowo byłam w dwóch innych... Magda