Jak najbardziej polecam! (1) Wszystkie moje dane (ponad 300 GB) zostały odzyskane z dysku, który wydawał... Marta Ekspresowa realizacja i bardzo dobry kontakt! (1) Ekspresowa realizacja i bardzo dobry kontakt! Wojciech Kasia - opinia (1) Polecam:) dobrze i fachowo wykonana naprawa. Pan Patryk oprócz umówionej... Kasia
Odradzam (3) Odradzam. Oddalem tutaj 2,5 letnie urządzenie brother. Nie dzialal czarny... Maciej Wilczak Wojtek-naprawa pogwarancyjna (1) Solidnie,szybko,profesjonalnie,milą obsługa ,tanio ,pełne zadowolenie polecam... Wojtek OCENA (1) uzasadnienie oceny: jak w wyżej wymienionych punktach:) miła obsługa, szybki... Monika Marciniak Dobra trójmiejska firma (1) Zleciłam tej firmie stworzenie nowego portfolio. Jestem bardzo zadowolona -... Kasia Puwalska Niespotykana profesjonalność (1) Wysoce kompetentna obsługa, bardzo dogodny i szybki termin realizacji. Z... Izabela Profesjonalnie i czytelnie!!! (1) Polecam bardzo. Na podstawie telefonicznej rozmowy na drugi dzień miałam już... Ewa Wąsikowska znakomita obsługa (1) Kupiłem w X-kom tableta. Panowie sprzedawcy (odwiedzałem salon kilka razy,... PM Świetna współpraca! (1) Latem zeszłego roku miałam ogromną przyjemność współpracować z Agencją MINT.... Zadowolona klientka! Gorąco polecam!!! (1) O miejscu powiedział mi dobry znajomy. Szybko i sprawnie naprawili laptopa,... Ania G Monia - opinia (1) Szybko,sprawnie i w pełni profasjonalnie.Pan Patryk jest profesonalistą Monia ZLA DIAGNOZA. BRAK MOZLIWOSCI ODZYSKANIA PIENIEDZY. (3) Zla diagnoza - niepotrzebna sugestia wymiany matrycy za okolo 500zl. Po... Piotr Bardzo zadowolony (1) Regeneruję swoje kartridże w tej firmie od kilku lat, i od samego początku... Jakub Rzetelnie i uczciwie (1) Zasłużona MEGA pochwala dla tej firmy. Korzystałem już 3 krotnie i zawsze... twini Po wielu latach zadowolenia oszukali (1) Od paru lat korzystałam z usług panów. Zawsze mili, chętni do pomocy. Miałam... Kasia K Polecam (2) Profesjonalnie, bez ściemy i zbędnego owijania w bawełnę. Chwila poślizgu,... M polecam!!! (1) Od ponad miesiąca próbowałem naprawić mac'a a Panowie wykryli usterkę w 2... EN!DO Xbox (1) Mila obsługa i co najważniejsze fachowa Wymiana napędu w xboxie na miejscu za... dachu