Wymiana układu BGA (1) Szybko i sprawnie. Oddałem laptopa na początku tygodnia, zamówili nowy układ,... Lex Polecam (1) Profesjonalne podejście, dobry kontakt z menadżerem. Aplikacja na androida w... COM Profesjonalna i kreatywna firma (1) Witam, Jestem bardzo zadowolona z współpracy a firmą ODEE - stworzyli dla... Anna
Kupiony uzywany sprzet (1) Zakupilem uzywany sprzet u nich, stary na czesci w rozliczeniu, nie mialem... Marcin Krzysiek - opinia (1) Faktycznie 6.0 to prawda. Polecam. Krzysiek OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM (2) UNIKAĆ SZEROKIM ŁUKIEM!!! Towar zamówiony i opłacony szybkim przelewem w... pietryś Polecam (1) Firma Samandera wykonała dla mnie logo, projekt wizytówek oraz stronę WWW.... Stylove Wesele Polecam! (1) Polecam Firmę SpecLab. W czwartek zawiozłam służbowego laptopa, gdyby nie to,... BeeDee Express Jolanta - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu, widoczne zamiłowanie do wykonywanej pracy,... Jolanta SUPER SERWIS (1) Jeżeli chodzi o jakość usług i podejście do klijenta to poprostu w 100%... SEBI SPEC LAB SERWIS (1) PELNA PROFESJONALNOSC SERWISU Ewaryst Profesjonalny. Bezkonkurencyjny. Najlepszy serwis komputerowy. (1) O istnieniu tego serwisu dowiedziałem się przypadkowo. Zawiozłem tam swojego... Marek nie polecam tego serwisu, ja się zawiodłem (1) Wymieniałem tam gniazdo zasilania w laptopie. 1 wrażenie - stałem i czekałem... Radek Naprawa laptopa (1) Serwis rzetelnie i profesjonalnie zdiagnozował przyczynę awarii laptopa.... Krzysztof Naprawa zasilacza (1) Serwis naprawił mi zasilacz komputerowy od ręki za niewygórowane pieniądze.... m Bardzo dobra Firma (1) Stronę internetową wykonano sprawnie i bezproblemowo. Mogłam liczyć na... calogera Odradzam (1) Cztery razy poprawiali a i tak laptop dalej nie poskładany jak należy.... twarug polecam (1) Bardzo nie lubie zlecac jakichkolwiek napraw i za nie placic tym bardziej, ze... Olka Dzieki (1) PELEN PROFESJONALIZM!!!! Ddk escart (1) Wszystko sprawnie i szybko. polecam pawel