Pełny profesjonalizm (1) Trudno mi aż wypowiedzieć się jak jestem zadowolona ze współpracy z Website... Ania Laptop ASUS restart Biosa... (1) Polecam Pana Patryka z czystym sumieniem ! Mój problem był dość skomplikowany... Marcin Profesjonalni (1) Analiza i naprawa błyskawiczna. Marta
porażka (1) niestety nie poradzili sobie z wymianą digitizera w zwykłym tablecie :-(... niko Dziecinada (1) Korzystałem z usług tej firmy od pewnego czasu. Generalnie obsługa miła, nic... Piotr Szybko i skutecznie (1) Polecam, sprawa została załatwiona szybko i profesjonalnie. Bardzo miły... Marcin PROFESJONALNIE - TANIO - SZYBKO (1) Jestem zachwycona obsługą tego serwisu. Uszkodzonego laptopa oddałam w... OLA Rewelacja (2) Zamówienia przyjęte i zrealizowane w ciągu niespełna 24 godzin, miła... Biskup NAPRAWDĘ POLECAM (1) Dokonano niemożliwego ! :) Laptop był w opłakanym stanie , ale teraz jest... Bella Hania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi. Czas oczekiwania bardzo krótki. Cena... Hania Najlepszy serwis i sklep w Trójmieście! (1) Najlepszy serwis i sklep z jakiego korzystałam do tej pory. Trafiłam, gdy... Anna W. polecam (2) świetna firma, ceny najlepsze w trójmieście, bardzo miły kontakt,... Oliwia Nowy system w zawirusowanym laptopie (1) Bardzo fajna, sprawna pomoc za rozsądną cenę. Biorąc pod uwagę ,że laptop... Krzysiek Skrajnie nieodpowiedzialna obsługaa (1) Niestety miałem nieprzyjemność kupować w owym sklepie. Zamówiłem przez... Jan UWAGA na KOZAK (1) Kupiłem sprzęt, który okazał się uszkodzony, mam POWAŻNE PROBLEMY Z... Tomasz Sklep godny polecenia. (5) Zakupy w tym sklepie robilam juz czterokrotnie i za kazdym razem zakupiony... Barbara wszystko w porzadku (1) Zamówienie akcesoriów komputerowych ze strony taninotebook.pl bez żadnych... A Uwaga na firmę!!! (1) Przez 5 lat większych problemów nie było... od miesiąca zero kontaktu, domenę... fumfel Kodowanie kanalow (4) Wczoraj 22.09. 2014 r o godz. 22ej zostały zakodowane prawie wszystkie kanały... Małgorzata Rewelacja! (1) Wczoraj tj. 02.10.2014 zaniosłem swojego laptopa do TM-Serwis. Komputer... Przemysław R