Przybyłem, zobaczyłem i kupiłem (1) Sklep przykuł mą uwagę nowoczesnym wyglądem. Obsługa dokonała reszty. Kupiłam... Gosia LAPTOPY (1) Jestem bardzo zadowolona z naprawy dwóch laptopów u Pana informatyka bardzo... aS Naprawa telefonu - ubezpieczenie w Hestii - serwis Meritum - NIGDY WIĘCEJ! (1) Witam, nie polecam firmy!!! W lipcu upadł mi telefon i pękła szybka. Miałam... bardzo niezadowolona klientka
ODRADZAM!!! (1) Naprawiali mi laptopa z ubezpieczalni.Był zalany,w protokle sprawozdawczym... Janek POLECAM! (1) Pan Patryk to prawdziwy profesjonalista, naprawa komputera była bardzo szybka... Polecam! Polecam! (1) Pełen profesjonalizm. Panowie naprawili laptop Sony Vaio, który według... Kasia tm - serwis (1) Super ,wszystko profesjonalnie. Polecam kazdemu. Mateusz mile zaskoczony (1) Pan Patryk postawił mi sieć domową(lubię pograć, ale niewiele rozumiem z... Alex694 Od marca do września sprzęt nie naprawiony (1) Od marca nie mogę doprosić się naprawy ani zwrotu mojego sprzętu (jest... El NAJLEPIEJ :) (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług pana Patryka, który okazał się... N. NIE POLECAM !!!!! ODRADZAM !!! (1) Niestety nie polecam serwisu choć by ze względu za jakość obsługi klienta.... Klient Super (1) Trafiłem tu czytając opinie innych. Zamówiłem nowy komputer stacjonarny do... Marek Szybko, sprawnie, profesjonalnie i miło :) (1) Mój laptop mulił przy uruchamianiu. Pan Patryk Cichocki wyczyścił i usprawnił... Magda Są ok (2) Są ok Mixalis Doskonaly partner w biznesie (1) Godny polecenia, kreatywny, rzetelny i czasowy. Tylko tak mozna w krotkicch... Marcin Wroblewski Strona internetowa (1) Mam mały salon kosmetyczny i "weborni" zrobili stronę internetową. Jestem... małogrzata Boscy panowie!:-) (1) Miałam pracę 60 stron w formie papierowej i zeskanowaną w pdf.Potrzebowałam... Justyna Fajnie (1) Udałam się do serwisu z problemem , który już mnie irytował od dawna.... marta Opinia (2) Nie polecam serwisowania komputerów w tej firmie. Pan był bardzo miły, ale... KS Problemy ze sklepem ram.net czyżby wyłudzenie? (80) Witam, 22.08.2010 złożyłem w firmie ram.net zamówienie na kwotę 2239,56... Auerbach