bezkonkurencyjny sklep w trojmiescie :)) (2) po pierwsze najnizsze ceny (nie znajdziesz nigdzie taniej sam sprawdzalem) po... Remii Polecam! (1) Szybka, fachowa i doświadczona obsługa z przystępną ceną. Szczerze polecam! Jacek Pastuszak super (2) jestem klientką od wielu lat i nigdy się nie napotkałam na jakiekolwiek... kasia
Nikomu nie polecam (1) Najgorszy sklep w jakim byłem . Nie dość że obsługa jest nie miła to jeszcze... Kamil Werner Szybko i skutecznie (1) Przede wszystkim na drugi dzień mój laptop był do odbioru. Pęknięty ekran, w... Patryk Profesjonalna pomoc (1) Miałam problem z laptopem, miły, kulturalny Pan przyjechał, zabrał laptopa na... Zuzia Tak se (1) Naprawiłem tam raz komputer, ale wrócił do mnie źle złożony. Musiałem znów go... Ta Jarsat najgorsza telewizja (4) Posiadam jarsat tv, jest wielkim jednym syfem ze tak napisze, w wekendy... elka Polecam :) (1) Mój laptop został zalany napojem wyskokowym myślałem że już po nim i nic się... Grzegorz Uszkodzona grafika-naprawiona :] (1) W laptopie padła karta graficzna. 3/4 serwisów sugerowało,że laptop jest już... Darek Nieporozumienie (1) Jestem osobą w sile wieku, korzystałam w życiu z usług wielu firm... Alina Lasota Tomasz - opinia (5) Przez ponad 1,5 roku nie trafiłem na żadną awarię (a korzystam często). Do... Tomasz zenada i tyle (2) kontakt z BOK beznadziejny. Marketing dziala tylko tutaj - wymysla sam sobie... Karol Totalny brak profesjolalizmu i sprzetów (1) Zamawiając u nich,można być pewnm że towaru albo sie nie otrzyma, a jak sie... magda POLECAM! (1) Wszystko w jak najlepszym porządku a sprzedający profesjonalni, jestem stałym... Gamer Nie polecam (1) 1. Kontakt - jak sam nie zadzwonisz to nikt się do Ciebie nie odezwie (biorą... Wojciech Mac Book Air po zalaniu (1) Serwis naprawił mój komputer szybko (2 dni) sprawnie i taniej niż w serwisie.... Bartosz Salon Komputronik (2) Dobry salon komputerowy, spory wybór akcesoriów i możliwość zamówienia z... Halik DRAMAT! (2) Klientami Jarsatu byliśmy 7 lat. Ostatnio postanowiliśmy zmienić telewizję... Ag zakup notebook Dell (1) dobra cena, fachowa miła obsługa Asia