Piotr - opinia (1) korzystam z usług mBit od prawie od początku istnienia firmy i nie mam... Piotr Duże opóźnienie, brak życzliwości, kompletny bałagan w organizacji (1) Oddałam laptopa z padniętym dyskiem i inny dysk do reklamacji. Panowie... Katarzyna A. Nie polecam (2) Przerwy w dostępie do Internetu - te krótkotrwałe dość często, kilku lub... Tomek
mój laptop działa :) (1) Naprawdę szczerze polecam! Potrzebowałam, aby ktoś szybko naprawił mi... Asia PROFESJONALIŚCI ! (1) Mój komputer odmówił współpracy zadzwoniłam do firmy Back-up i zostałam... Magda Chcesz tanio i dobrze naprawić komputer? Netservice Ci pomoże. (1) Miła, rzetelna obsługa. Rzeczowa i rzetelna wycena, stały kontakt... Ryszard ... (5) Odradzam najgorszy operator jaki moze byc przez zwarcie w ich skrzynce... Dominik Komputronik (2) Warto przeglądać sobie promocje jakie mają, można dostać sprzęty taniej niż... Radek Polecam (1) Solidna firma, działa z dużym zaangażowaniem. jesteśmy bardzo zadowoleni -... Rafał przejęcie przez Multimedia (3) Ciekawe czy poprawi się jakość usług po tym jak Multimedia wejdzie... autor mojego postu super firma! (1) Polecam usługi iwebi.pl wszystkim, którzy potrzebują kompleksowej obsługi w... NewSolutions Chcesz mieć kłopot !! Podpisz umowę z Jarsatem !!! (2) Robią z ludzi baranów i idiotów, leprze programy kodują pomimo opłacanego... e2rd Edward Pomoc przy zepsutym zawiasie (1) Szybka i skuteczna naprawa zepsutego zawiasu w komputerze. Miła obsługa,... Marta Kreatynie i elastycznie (1) We współpracy z agencją szczególnie cenię sobie ich elastyczność rozumianą... Malwina Instytut Miasta oby tak dalej (1) Wspolpraca jak najbardziej udana, efekt bardzo satysfakcjonujacy ...... Parkhill POLECAM! (1) 2dni składania kompa i problem z systemem..ostatnia deska ratunku SERWIS... big B Polecam (1) Mam w biurze projektowym blisko 40 komputerów, panowie z należytą... Justyna Polecam Odee (1) Chciałam założyć bloga. Długo zastanawiałam się w jaki sposób się do tego... Danuta Ślipy Firma godna polecenia (1) Firma ODEE wykonała dla nas stronę www, rollup'y, zakupiliśmy również za jej... Hanna Kowalska Profesjonalni (4) Szczerze polecam ten serwis, Panowie odzyskali moje cenne dane z dysku... Anna