Godni polecenia (1) Polecam ten serwis, znają się na rzeczy, widac że to dla nich pasja, starają... Izabela Pełen profesjonalizm (1) Nigdy nie spotkałem się z takim profesjonalnym podejściem do problemów... MaciejL najlepszy serwis w Gdyni! (1) Usługa wykonana zgodnie z oczekiwaniami, szybko i profesjonalnie. Do tego... Magdalena
szybka obsługa i profesjnalizm (1) Polecam serdecznie! Profesjonalna i szybka obsługa, ceny najniższe w... Caterina Pełen profesjonalizm w każdym aspekcie (1) Polecam usługi firmy ODEE. Z klientem słabo zorganizowanym, nie do końca... Andrzej Landowski Pełen profesjonalizm !!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić firmę Odee każdemu ! Nasza firma długo... Elektro Komplex Narzędzia Tomasz Profesjonalna firma godna polecenia!! (1) Współpraca z firma Odee przebiegała bardzo pomyślnie i w przyjaznej... LOVESPORT Serdecznie polecam (1) Bardzo dobrze wspominam współpracę z Panem Kamilem. Pełen profesjonalizm i... Radosław Strycharski Wspaniała kreatywność za rozsądną cenę (1) Agencja True wykonała dla mnie 2 strony. Zanim jednak natrafiłam na nich... Agnieszka Architekci Ślubni& Slu Strona dobrze pomyślana! (1) Cedrowy Dworek rozpoczynał działalność w połowie 1012 roku. Bardzo trudno... www.cedrowydworek.pl Bardzo się cieszę, że jesteście!!! (1) Moja strona internetowa jest nowoczesna, piękna i bardzo dobrze zabezpieczona... Bożena BMS Acive-IT - firma bez klasy (3) Witam. Firma nie działa charytatywnie. Na pytanie o wsparcie stowarzyszenia... wiceprezez Stowarzyszenia "Anima systematyczny brak internetu (4) Systematycznie brak internetu i pracownicy nic nie robią ,nic nie wiedzą... wkurzona klientka Tragedia - nie polecam! (4) Jeżeli ktoś się zastanawia nad wybore Biall Netu to stanowczo odradzam.... urzytkownik naprawili mojego laptopa (1) Przynioslem do naprawy laptopa z uszkodzona plyta glowna, w innych serwisach... Michal Rewelacja (1) Pełen profesjonalizm, niewygórowane ceny, serdecznie polecam serwis! Magda Warto (1) Witam Chciałabym polecić serwis DrLaptop ze względu na to, ze bardzo mi... Agnieszka Zbigniew - opinia (1) Ze względu na wyjazd służbowy musiał odebrać komputer tego samego dnia,... Zbigniew Umowa (1) Jakoś usługi jest ok ale niestety trzeba pilnować się umowy. W kraju zwanym... chojrak Odzyskane dane (1) Z racji wykonywanego zawodu, radcy prawnego na moim dysku znajdowało się dużo... Olgierd