Odzyskane dane (1) Z racji wykonywanego zawodu, radcy prawnego na moim dysku znajdowało się dużo... Olgierd Nie polecam! (4) Nie polecam! Ciągłe awarie i zdzieranie z ludzi jak tylko można. Gosia Nie polecam (1) Obsługa jest na prawdę kiepska, w trakcie rozmowy z konsultantem w BOK... Tarur
Przyjazny klientowi (1) W przeciagu 3 lat kupiłem już kilka sprzetów, ostatnio laptopa. Zawsze tak... Wiesiek same superlatywy (1) Z usług chłopaków korzystam od lat, kiedy byli w Billi potem na... Angelika Neutralnie (1) wady: -Umowa Zawiera ukryte oplaty po wygasnieciu umowy (tzw ulga czasem i... dsp32bit Polecam - kreatywność & nowe trendy (1) Grupa Travel korzysta z usług Agencji TRUE od 2007 roku, która wykonała kilka... Grupa Travel / Dział Marketingu Polecam ;) (1) Pełen profesjonalizm, przystępne ceny, pomoc techniczna i ogromne... Jarek ... (1) Facet sprzedał mi laptopa bez śrub przy zawiasach, po jakimś czasie rozwalił... Jan Robią sobie z ludzi jaja (1) Nie polecam połakomiłam się na niedrogiego laptopa za 799 zł i nigdy więcej... Agnieszka Polecam firme:) (1) Zdecydowanie polecam ten serwis. Przywiozlem moj Vaio i powiedzialem o... zwyklak Solidnie (1) Macbook zalany w poniedziałek, wrócił do mnie już w sobotę. Profesjonalna... mz Polecam Studio MBM (1) Jestem bardzo zadowolona ze świadczonych usług. Firma dała się poznać jako... Małgorzata limes polecę (1) Mam internet z Limes, jestem w 100% zadowolona, polecam i chętnych polecę,... krzykus Problemy gwarancyjne STANOWCZo ODRADZAM (1) Sprzedający nalicza po 25 zł za wysyłki gwarancyjne, jeśli sie zdarzy że... Tomasz Sarwiński Bardzo dobry serwis komputerowy! (1) Doskonały serwis. Uzyskałem szybko i bezpłatnie poradę w kwestii... Marek odnośnie usługi (1) W zasadzie same superlatywy.Sprzęt został naprawiony od ręki za atrakcyjną... Sandra S mBit (1) obsługa- świetna brak problemów z komunikacją usługi- pełen profesjonalizm,... rafał Ocena naprawy (1) Bardzo rzeczowy i miły kontakt. Bardzo duża wiedza i kompetencje. Krótki... mariusz POLECAM (1) W trakcie naszej współpracy firma ITMORE wraz z jej całym zespołem... Joanna Marcinkowska