Bardzo dobra współpraca (1) Główną zaletą jest kompleksowa oferta dzięki której nasza firma nie... Jacek oszustwo! (8) Korzystałem z usług (nadal są podłączone w lokalu) w wynajmowanym lokalu,... okradziony przez jarsat Agencja ze świetnymi projektami (1) Dziwię się dwóm poprzednim opiniom. Panowie z True mają niesamowite pomysły.... Michał
Zenada (2) Terminowosc dla tych Panow to termin wyjatkowo abstrakcyjny, no chyba ze... iza ZGADZAM SIĘ Z IZĄ!!!!!!! (2) Czasami zadaję sobie pytanie jak oni utrzymują się jeszcze na rynku. Miałem... Łukasz Szczerze polecam (1) Polecam usługi tej osoby. Sprawnie, szybko, fachowo, a do tego przystępna... fiolka mark - opinia (1) Sklep pomylił towar i przysłał mi inny . Po odesłaniu towaru do sklepu nie... mark nie zależny na klijentach (1) odradzam firmę chyba że macie dużo czasu i cierpliwości, może i mają... rychu Potwierdzam, że Jarsat to naciągacze i oszuści. (3) Przestrzegam przed tą firmą, uważajcie na okresy wypowiedzeń. Korzystam z... Pomsta Rzetelna firma (1) Gorąco polecamy ZEVER IT Solution jako fachowego, solidnego i rzetelnego... Pchełka Sklep - pchelka.sklep.pl Śmiało polecam innym (2) Jestem bardzo zadowolona z obsługi TM-Serwis. Dałam laptopa do naprawy i... Dorota Profesionalny (1) Profesionalny sklep komputerowy z kompetentnymi pracownikami. Potrafią... MaxT Z tęsknotą wspominam... (1) Internet z Maxnetu miałem przez wiele dobrych lat... Teraz mieszkam w... Remigiusz Godny polecenia dostawca usług telekomunikacyjnych (1) Moja firma korzysta z usług wielu usług Maxnetu od wielu miesięcy -... Zadowolony klient Adam S. - opinia (2) Fachowa obsługa, niestety internet potrafi co jakiś czas na parę godzin uciec... Adam S. polskie podejscie (2) Niestety odradzam, mlodzi ludzie przypominaja raczej tych co stoja pod... Adam Malinowski Super Firma !!! (3) Współpracujemy z firmą ATOMUS prawie od 2 lat. Miła, rzetelna, kompetentna i... koordynator Małgorzata Z. (...) (1) Rok temu podpisaliśmy z mężem umowę na okres 1 roku to było dokładnie 24... basia Idealny to ten program nie jest (3) Symfonia Handel ma duży problem z uprawnieniami. Osoba może nawet niechcący... piker Ziemiński (2) pozwalacie mojemu tacie na wyłączeniu tego zamiast tłumaczyć starszemu panu... Ziemiński Jan