nie polecam (1) nie dość że czekałem 2 tyg. na zrobienie komputera ,to usiłowali mi wmówić... Andrzej Naprawa Laptopa (1) Polecam jak najbardziej szybko solidnie i tanio. Oddałem laptopa do innego... ja naprawa XBOX'a - polecam (1) Oddałem Xboxa do naprawy i już po 2 dniach otrzymałem wiadomość sms, że... Maciek
Zamiast naprawić, zepsuli bardziej i oczekiwali zlecenia kolejnej naprawy. (1) Laptop trafił do serwisu z uszkodzonym gniazdem zasilania. Za 150 zł gniazdo... Tomek Fachowość i solidność (1) Z Panem Miłoszem współpracuję już od 2004 roku i nadal,zaprojektował mi moje... Jerzy Milewski specjaliści (1) W innym tradycyjnym serwisie komputerowym powiedzieli mi, że dysk w laptopie... Stanisław Popsuty guzik... (2) SERDECZNIE ODRADZAM jeżeli chodzi o kwestie naprawiania monitorów. Dałem do... Popsuty guzik... Marek - opinia (1) Jeśli chodzi o kreatywność to nie mam większych zastrzeżeń, jeśli komuś się... Marek Oryginalne projekty graficzne (1) Bardzo cenię sobie współpracę z agencją TRUE, tempo pracy może nie należy do... Iwona Sport & Travel A jak jest z prędkościami Bial Net (5) Na stronie można przeczytać ze Bial Net oferuje łącze 21Mb/s Nie ma nic o... aniuko w miarę przyzwoicie (1) Ceny i asortyment na plus, czas realizacji x2 w stosunku do tego co mówi... klient miło i profesjonalnie (1) Polecam. Nie opowiadają bajek jak w innych serwisach. Nie każą sobie płacić... dominikap70 kto ceni jakość niech się nie zbliża (3) Serwis, o którym tu mowa można opisać jednym słowem KATASTROFA !!! Ale po... Tadek Polecam ! (1) Serwis laptopa - czyszczenie układu chłodzącego wykonany błyskawicznie,... Milena Świetna robota! (1) Usługi świadczone przez TRUE są naprawdę na bardzo wysokim poziomie.... Michał Polecam!!! (1) Gość naprawił mi dwa laptopy w przeciągu tygodnia,cena śmiesznie niska za... Gosia grafika do mojej strony internetowej (2) W sierpniu 2012 roku zamówiłam w firmie Softfolio usługę stworzenia projektu... Hanna Rolbiecka Paweł - opinia (1) Bardzo fajna wiedza merytoryczna (nie tyle informatyczna, co i marketingowa,... Paweł Inżynierowie - programiści - godni polecenia (1) Od kilku lat programiści z ITMORE wykonują dla nas prace programistyczne tzn.... Jan TRUE (1) nie spotkałem się chyba z osobami zadowolonymi z tempa pracy artystów. a... Qczyn