nie mam do czego się doczepić (1) nie mam do czego się doczepić, polecam Jarek Polecam (1) Mimo że od początku miałam dość precyzyjną wizję swojej strony www, to... Karolina Niekompetentnosc firmy (1) dwie karty dźwiękowe firmy 4 word 7.1 oddałem do reklamacji z powodu... Michał C
Pajace (1) Niekompeteny pan Piotr wali ścieme i nie ma pojęcia o sprzęcie komputerowym.... wkurzony klient Nie polecam sklepu! (1) Brak możliwości wymiany towaru.Szczerze nie polecam tego sklepu.Złe podejście... Gosia Jan - opinia (1) Bardzo dobra obsługa , szybka realizacja zamówienia (3,5 dnia z dostawą , a... Jan Naprawdę porządna obsługa (1) Świetny kontakt! Panowie chyba nigdy nie wychodzą z pracy ;) Zawsze jak mamy... Stały klient od 4 miesiecy Świetna pomoc (1) Polecam ten serwis, mega przyjazny właściciel pozytywnie nastawiony. Nie... Łukasz Szczerze polecam! (1) Zleciłem wykonanie strony www, w ciągu paru dni dostałem już wstępny projekt,... Radek SOLIDNA FIRMA (1) POLECAM PANA KAMILA Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ TO FACHOWIEC NAJWYŻSZEJ KLASY... ELŻBIETA.R Pełen profecjonalizm! (1) Obsługa na najwyższym poziomie, szybko, sprawnie i co najważniejsze... Ewelina UMOWA BEZTERMINOWA (1) Szukałem dostawcy u którego bedę mógł podpisać umowę na czas nie określony i... wędrowiec Szybka i trafna diagnoza (1) Z całym sercem polecam tą firmę. Fachowa obsługa i miła. Mój laptop został... Marcin Tadek - opinia (1) Serwis godny polecenia.Wysoki profesjonalizm wykonywanych usług,porad. Tadek Polecam (1) Trzeci serwis do którego trafiłem i w końcu ktoś potrafił szybko i... Leszek W. Bardzo polecam (1) Popsułem laptopa, byłem wcześniej w rekomendowanych serwisach, zbyto mnie... marioo Szybka i profesjonalna obsługa (1) Pracownicy CompService szybko reagują na zgłoszone problemy, a do zleceń... Jola Firma warta polecenia (1) Usługa wykonana profesjonalnie w uzgodnionym terminie w dobrej cenie. Miła i... Kancelaria Profesjonalna i rzetelna firma (1) Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez firmę CompService, bardzo... Marian Super opieka (1) Od wielu lat obsługuje nasza firmę. rzeczowi, od ręki usługa, profesjonalne... Juliusz