Świetna pomoc (1) Polecam ten serwis, mega przyjazny właściciel pozytywnie nastawiony. Nie... Łukasz Szczerze polecam! (1) Zleciłem wykonanie strony www, w ciągu paru dni dostałem już wstępny projekt,... Radek SOLIDNA FIRMA (1) POLECAM PANA KAMILA Z PEŁNĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ TO FACHOWIEC NAJWYŻSZEJ KLASY... ELŻBIETA.R
Pełen profecjonalizm! (1) Obsługa na najwyższym poziomie, szybko, sprawnie i co najważniejsze... Ewelina UMOWA BEZTERMINOWA (1) Szukałem dostawcy u którego bedę mógł podpisać umowę na czas nie określony i... wędrowiec Szybka i trafna diagnoza (1) Z całym sercem polecam tą firmę. Fachowa obsługa i miła. Mój laptop został... Marcin Tadek - opinia (1) Serwis godny polecenia.Wysoki profesjonalizm wykonywanych usług,porad. Tadek Polecam (1) Trzeci serwis do którego trafiłem i w końcu ktoś potrafił szybko i... Leszek W. Bardzo polecam (1) Popsułem laptopa, byłem wcześniej w rekomendowanych serwisach, zbyto mnie... marioo Szybka i profesjonalna obsługa (1) Pracownicy CompService szybko reagują na zgłoszone problemy, a do zleceń... Jola Firma warta polecenia (1) Usługa wykonana profesjonalnie w uzgodnionym terminie w dobrej cenie. Miła i... Kancelaria Profesjonalna i rzetelna firma (1) Jestem bardzo zadowolony z usług świadczonych przez firmę CompService, bardzo... Marian Super opieka (1) Od wielu lat obsługuje nasza firmę. rzeczowi, od ręki usługa, profesjonalne... Juliusz Profesjonalna obsługa (1) - profesjonalna obsługa - kompleksowość - szybkie reagowanie - kompetencja -... Aga Z. Rafał Rabczewski - opinia (1) MEGA PROFESKA,KLASA,PEŁNA DYSPOZYCYJNOŚĆ,OPTYMALNE CENY,NIE MA RZECZY... Rafał Rabczewski Nieuczciwe praktyki sklepu. (1) Chciałam kupić parę rzeczy, nie zamawiałam w przez www, ponieważ miałam... zosia Nie polecam - w razie jakichkolwiek problemów umywają ręce. (1) Niby drobiazg - niezgodność towaru z opisem na stronie producenta. Zwróciłem... Maciej Jaros nie polecam (1) stosują nielegalne praktyki, jak chcesz zapłacic kartą doliczają do ceny 2% drowal Problemy i niemiła obsługa (2) Problemy z działaniem telefonu i czasami internetu. Faktury niby wysyłane... Alicja Profesjonalne realizacje (1) Pan Miłosz łączy w swojej pracy wiedzę i doświadczenie, stawiając na... A. Hildebrandt