Logo (1) Szybko, profesjonalnie, duża pomysłowość... Cena w miarę przystępna, ale coś... Beata NIE POLECAM radze omijac szerokim łukiem (1) naprawa drukarki miala kosztowac okolo 40zł po przyjezdzie po odbiór chcili... roman Mój najlepszy kontrachent (1) Zawsze dobry kontakt, profesjonalne wykonanie usługi no i oczywiście... Mtc-Media
Jestem zadowolony (1) Jak widać po mojej ocenie jestem zadowolony i polecam ten serwis do małych... Barti Polecam!!!!!!!!!! (1) Zleciłam projekt ,szczerze przyznam ze bardzo mile zaskoczenie szybkosc... Patycja dobry i tani necik (2) Mam neta od ok 3 lat i generalnie nie mam powodu do narzekania. Wcześniej byl... gatezz_gdynia Polecam serdecznie (1) Bardzo owocna współpraca. Ludzie ze świeżym podejściem do tematu i potrafią... Grzegorz Ela - opinia (1) W tej firmie zastałam profesjonalną obsługę i 100% zadowolenia. Agencja... Ela Pełny profesjonalizm!!! POLECAM!!! (1) Złożyłem zamówienie na ulotki i jestem pod ogromnym wrażeniem jak bardzo... Marcin .... dla mnie liczy się również czas... (1) Często korzystam z usług agencji reklamowych. Za każdym razem wybieram pięć... Kazik Bannry reklamowe (1) Zamówilam projekt i wykonanie bannerów reklamowych. Świetny kontakt, oraz... Joanna Gdybym tylko czytał opinie.. (2) ..to nie zawitał bym do tego 'serwisu'. NIE POLECAM nikomu, kto ceni swój... Marek słaba szybkość internetu (1) korzystam z ich usług od kilku lat ale ostatnio coraz bardziej nie zadowalają... Mmn skorzystam ponownie (1) W tym miesiącu oddałam dwie stare drukarki do naprawy - hp i lexmarka.... Emila Naprawa notebooka (1) Kupuję i naprawiam w tym sklepie regularnie od 10 lat. Zawsze wszystko było... Krzysiek (...) (1) ja po wiecznym braku internetu zwłaszcza w godzinach wieczornych i... Justyna Maciej81 - opinia (1) Ostatnio wszystko rewelacyjnie. Dzięki technikom wiem w czym był problem...... Maciej81 NIE POLECAM (2) Właściciel firmy - stale obiecujący, że wszystko da się zrobić, dopóki nie... mgru nieporozumienie! (1) Oddalam laptopa do serwisu sugerujac usterke jaka podejrzewam ...po paru... Joanna PROFESJONALIZM I BARDZO DOBRY KONTAKT (1) Współpraca z firmą iwebi była i jest bardzo profesjonalna i miła. Po... AW