Pełny profesjonalizm!!! POLECAM!!! (1) Złożyłem zamówienie na ulotki i jestem pod ogromnym wrażeniem jak bardzo... Marcin .... dla mnie liczy się również czas... (1) Często korzystam z usług agencji reklamowych. Za każdym razem wybieram pięć... Kazik Bannry reklamowe (1) Zamówilam projekt i wykonanie bannerów reklamowych. Świetny kontakt, oraz... Joanna
Gdybym tylko czytał opinie.. (2) ..to nie zawitał bym do tego 'serwisu'. NIE POLECAM nikomu, kto ceni swój... Marek słaba szybkość internetu (1) korzystam z ich usług od kilku lat ale ostatnio coraz bardziej nie zadowalają... Mmn skorzystam ponownie (1) W tym miesiącu oddałam dwie stare drukarki do naprawy - hp i lexmarka.... Emila Naprawa notebooka (1) Kupuję i naprawiam w tym sklepie regularnie od 10 lat. Zawsze wszystko było... Krzysiek (...) (1) ja po wiecznym braku internetu zwłaszcza w godzinach wieczornych i... Justyna Maciej81 - opinia (1) Ostatnio wszystko rewelacyjnie. Dzięki technikom wiem w czym był problem...... Maciej81 NIE POLECAM (2) Właściciel firmy - stale obiecujący, że wszystko da się zrobić, dopóki nie... mgru Iphon (2) Naprawiałem Iphona we Wrzeszczu stwierdzono iż usterka nie do naprawy ale... Piotr nieporozumienie! (1) Oddalam laptopa do serwisu sugerujac usterke jaka podejrzewam ...po paru... Joanna PROFESJONALIZM I BARDZO DOBRY KONTAKT (1) Współpraca z firmą iwebi była i jest bardzo profesjonalna i miła. Po... AW Udany serwis używanego ksero z niepewnego źródła... (1) Kupiliśmy małą kserokopiarkę do punktu w celu uzupełnienia oferty. Za niecałe... polidruk.com Chcesz mnieć problem ? Podpisz umowę z jarsat'em (1) odradzam! złodzieje i oszuści!!! wyprowadziłem się w październiku z... były_klient pytanie (7) Czy firma po złożeniu wypowiedzenia umowy, proponuje lepsze warunki kfiatu Polecam w 100%!!! (1) Bardzo polecam usługi Pana Sylwestra. Profesjonalne doradztwo, szybka pomoc i... Maciej Z daleka od BIALL-NETU (16) To firma rodem z PRL. Internet: prędkość 2 MB, cena 39 zł. OK moze być.... Monika nabita w Biallnet Szybko i profesjonalnie!!! (1) Czynność została wykonana w ciągu 20 min. po wcześniejszym umówieniu przez... Katarzyna Szybko i sprawnie (1) tak jak w tytule, Pan przyjechał do mnie sprawdzil na miejscu o co chodzi z... Sylvek