Szybko i profesjonalnie!!! (1) Czynność została wykonana w ciągu 20 min. po wcześniejszym umówieniu przez... Katarzyna Szybko i sprawnie (1) tak jak w tytule, Pan przyjechał do mnie sprawdzil na miejscu o co chodzi z... Sylvek Ekspresowo i profesjonalnie. (1) Solidna i fachowa pomoc. Błyskawiczny dojazd do klienta. Wzorowe... Iza
Do dziś nie otrzymałem dysku (1) Do dziś nie otrzymałem z reklamacji dysku ssd (musiałem kupić drugi). Minęło... Tomek Problem z dekoderem (2) Witam.Niedawno podpisałem aneks do umowy na internet i telewizję pakiet... franki139 Polecam (1) bardzo dobry kontakt, jakość usługi też bardzo dobra, jestem zadowolona z... Aleksandra M. porażka (1) test - ściaganie 15Mb, miało być co najmniej 30. wysyłanie 0,015Mb!!!. często... abonent EiA wg mnie warto (1) Nie znam się na komputerach, ale oddając komputer do naprawy sprawdziłam... Asia Naprawa (1) Laptop oddany do naprawy z powodu przegrzewania się układu grafiki po upadku.... Marcin Szram Jest ok (2) Korzystam z ich telewizji cyfrowej od jakiegoś czasu. Jest ok. Porównywałem... DD beznadzieja (3) szkoda ze nie ma niższej niż 1 oceny za obsługę - serwis jest nie dość że... użytkownik Elastyczność i profesjonalizm (1) Strona internetowa wykonana dla mnie przez iwebi.pl w 100% spełnia moje... Adam S szkoda, ze sciamniaja w opiniach (2) szkoda, ze Wieslaw i Marcin nadaja z tego samego ip...Panowie, no chyba ze... jaa Przeczytaj, zanim skorzystasz z ich usług (1) Kategorycznie odradzam korzystania z serwisu Multo. Uszkodzili mi laptopa i... Marcin Świetna współpraca (1) Zostałem bardzo mile zaskoczony podejsciem ich do klienta. Aplikacja, ktora... Maciej Maciek - opinia (1) Jeśli szukasz firmy, która wykona solidnie i szybko zlecenie z zakresu... Maciek Nie polecam!!! (1) Niestety nie polecam, towar non stop w serwisie, kontakt ze sklepem... Monia Chelmnet (2) Jestem abonentem od nie pamietam kiedy - jeszcze za czasow Chelmnetu -... Olek polecam (2) Może nie zawsze wszystko działa optymalnie, ale jest to lokalny i przede... Polakov Spelnienie najgorszego koszmaru konsumenta (3) Dostepnosc w zasadzie czegokolwiek poza myszka,tuszem i dyskiem zewnetrznym -... Maciej