Polecam! (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą dwakroki.com. Strona nasza... Beata K. rozkład jazdy (1) Rozkład jazdy jest świetny. Potrzebowałem dojechać z Chełmu na Politechnikę .... Student Cudowny portret ślubny! (1) Jestem zauroczona portretem:)efekt jest powalający, obraz był prezentem dla... magda
Porządnie wykonana robota najlepszą reklamą :) (2) Sobotni wieczór, sesja za pasem, zalany komputer. Słabe połączenie. Szukam... Grzegorz Nierzetelna firma. (2) Najgorszy operator kablowy. Jakosc i ilość kanałów beznadziejna.. MMMM nic ciekawego (1) za drogo, cena naprawy to 30% wartości laptopa, w protokole serwisowym... jury Stanowczo odradzam (1) Odradzam Odradzam, zostałam oszukana. Próbowałam zrealizować kupon jaki... M. Piotr - opinia (1) Wszystko super bez zastrzeżeń. Świetna obsługa, dobra cena, dobra umowa za... Piotr Naprawdę Szok...ale pozytywny!! (1) Niezwykle pomocni i uczynni. Byłem kilka razy żeby uzyskać informacje nt... Piotr Sp....o sie wszystko (2) Wypowiadałam się już wcześniej i napisałam że Jarsat jest super.......i wtedy... mraj Firma I klasa !!! (1) Firma I klasa oby takich więcej. Serwisant zna się na rzeczy, każdą usterkę... Karolina Polecam (1) Co tu dużo pisać. Chciałam stronę WWW. Większość firm proponowała mi... bizneswoman POLECAM WSZYSTKIM! (1) Chciałabym podziękować firmie back-up za odzyskanie danych, dla mnie bardzo... Ilona Polecam (1) Do firmy zgłosiłem sie z uszkodzonym laptopem, nie wiedziałem dokładnie co... Michał Polecam firmę! (1) Kompetentni, rzeczowi, profesjonalni. Atrakcyjne ceny, miła obsługa. Z usług... zadowolona klientka Firma Mxwójcik (1) Polecam wszystkim mBit. Przede wszystkim ogromnie wysoki poziom obsługi... Mxwójcik Wyjątkowa współpraca! (1) Spod skrzydeł tego Pana wychodzą niezwykle kreatywne projekty. Widać w nich... Zadowolona Klientka Nie rozumiem narzekań innych (3) Jestem użytkownikiem internetu od niedawna, ale jak do tej pory nie miałem... Krystian polecam :-) (1) szybko, ładnie... jestem zadowolona :-) Aga Naprawa Laptopa VAIO (1) Naprawiałem u nich Sony VAIO gdzie indziej mówili, że to nie ma sensu bo ten... Tomasz