zadowolony klient (1) miła obsługa, dobry towar, fajni ludzie tenesee Karol - opinia (1) Wszystko przebiegło bez problemu miła obsługa, towar zgodny z opisem, szybki... Karol Aż mi go szkoda (1) Już samo spojrzenie na stronę internetową tej firmy wystarczy, aby się... Janusz M.
Znakomita jakość usług (1) Profesjonalne podejście do wykonywanej pracy. Darek Tandeta (1) Omijajcie tę firmę, szkoda czasu, nerwów i pieniedzy... Malik Kicha nie sklep. (2) Kupiłem w tym sklepie kabel połączeniowy komputer - TV, okazało się jednak,... Mitorajek Polecam na 100% (1) Polecam szybka i fachowa pomoc. Zajryx zleciłem im Wlut układu BGA. 100% profesjonalizmu! (1) zaniosłem im gołą płyte laptopa i nowy układ bga. Poprosiłem o wylutowanie... Radek Stopyra TV i Internet (1) korzystałem z Jarsatu ponad 3 lata i nigdy nie było problemu. Teraz akurat... z Moreny .. (1) Sprzedawca mało skłonny do pomocy, mam wrażenie że uważa klienta za idiotę,... czarny zorro Polecam (1) Trudno wystawić opinię pozytywną bez "słodzenia", więc jednym słowem,... Dariusz B. Karen - opinia (1) Bardzo atrakcyjna oferta, stałe łącze, dość szybkie. Raz na jakiś czas, tak... Karen Awaryjność i obsługa - odradzam! (4) Przeniosłem się do Maxnetu od dużego dostawcy, bu wspierać mniejsze, lokalne... Daniel Mozna sie nie doczekać (1) Dobra oferta na internet, cena + prędkość. Niestety na podłączenie tv czekam... P klient (1) Skusiła mnie średnia ocen (oraz ich ilość) i nie zawiodłem się :) Świetny,... Shepp Uwaga - klientów w Serwisie traktuje się z góry jako intruzów i idiotów (1) 3 grudnia oddaliśmy do naprawy gwarancyjnej router TP-Link zakupiony w... Małgorzata i Zenon zakupy i pomoc (3) Czytam te opinie i zastanawiam się czy to pisze konkurencja czy jakieś... Przemek zadowolenie z naprawy (1) Niby zwykły serwisik, zdziwiła mnie jednak sytuacja znajoości zagadnień oraz... Mieczysław Obsługa OK. (1) Obsługa i jakość połączenia ok, przez dwa lata, dwa razy miałem kłopot z... Arek normalny sklep (1) wszystko terminowo mmm