POLECAM!!! (1) Gorąco polecam serwis,naprawdę szybka naprawa,cena nie z kosmosu,rzetelna firma. ata1976 POLECAM ! (1) Zdecydowanie najlepszy serwis w 3M! Trafiłem tam prosto z autoryzowanego... Tomasz K. Uwaga! (1) Chciałbym zwrócić uwagę potencjalnym klientom, że sklep ten nie przyjmuje... R.
"naprawa" laptopa (1) Po trzech podejściach i miesiącu napraw,oddano mi laptop z wymontowaną kartą... Maciej Szal masakra!!! (2) internet umowa na 11 MB - na speed tescie trochę ponad 3 MB. Po zgłaszaniu... Lotka ODRADZAM KAŻDEMU!! (1) Przestrzegam przed tym ANTY serwisem. Oddałam htc sensation xl do naprawy-... Paula BRAK PROFESJONALIZMU NIE POLECAM (1) Diagnoza dr laptopa Gdynia- wymiana matrycy za koszt okolo 500zl. Okazalo... Gdynia ... (1) Kupiłam laptopa przez Allegro za sporą sumę. Nie dosc, ze komputer otrzymałam... Sis Pytanie (2) Czy w chwaszczynie także jest możliwość korzystania z usług LIMES? Chcę się... Jakub Zdecydowanie polecam (1) Jestem stałym klientem firmy mBit, (mNet) całodobowo i bezawaryjnie, prędkość... Wojciech Wyjątkowo Nieprzyjazny sklep (1) Obsługa sklepu wyjątkowo niemiła. Jakby łaskę robili, że tam są. Towaru nie... Mike Polecam wszystkim! (1) Rewelacyjna jakość usługi - bardzo dobry download i upload. Nic się nie... Krzysztof POLECAM ! (1) Polecam wszystkim firmę mBIT. Korzystam z usług od kilku lat i jestem bardzo... Łukasz polecam! (1) solidność, duża wiedza, olbrzymie doświadczenie, przystępne ceny, genialna... Człowiek Wista w budynku LOT'u (1) Zamówiłem u nich części , których nie mieli w swojej ofercie , części dotarły... Michał Jak najbardziej polecam (1) Z tą frima jestem od dwoch miesięcy i i odpukać nic zlego sie nie dzieje,... Mopik POLECAM WSZYSTKIM (1) Internet i obsługa na najwyższym poziomie.korzystam od wielu lat i jest bez... Ewa monika - opinia (1) szybka ,sprawna obsluga i przystepne ceny.zawsze doradzą,pomogą Godni polecenia monika rzetelna firma (1) od wielu lat korzystam z usług firmy mBit i jestem zadowolony ze świadczonych... KrzysieK Tak trzymać (1) Jak dla mnie , net działa bez zarzutu , a mam go drogą radiową, w ciągu dwóch... Piotr