Wszystko OK, polecam! (1) Polecony toner to zamiennik a drukuje jak oryginał, dostałam go prosto do... Megs Reklamacje - droga przez mękę (1) Oddałem do naprawy zakupiony u nich zasilacz. Po miesiącu oddali mi niby... W.B. Najlepszy punkt w Trójmieście (1) Kupuje w esc.pl od lat podzespoły, całe zestawy komputerowe, urządzenia... outox
Pracownik Jarsatu bez kultury (1) Pracownik Jarsatu zakładający internet w domu okazał się prostakiem, bez... zdegustowana Z dala od tego serwisu (7) 11 maja wysłałem laptopa do tego pseudo serwisu. Doszedł do nich 15 maja... fisher81 Porządny sklep (1) Nie mam naprawdę powodów do narzekań - jedynie lokalizacja sklepu nie jest... Zadowolony klient zakup podpisu elektronicznego (1) Duża wiedza fachowa, profesjonalne podejście do klienta, pełna informacja dla... Danuta Polecam jako firmę wdrażającą rozwiązania IT (1) Jesteśmy firmą z branży spożywczej. Jakiś czas temu poszukiwaliśmy... Kazimierz POMOCY!!! (1) Ludzie proszę mi pomóc:Dzisiaj mija 53 dzień naprawy!!!!! W jaki sposób mogę... Robert .. (2) WCISKAJA KITY PRZEDE WSZYSTKIM STARSZYM LUDZIĄ A ONI SIĘ NA TO NABIERAJĄ.Ja... KLIENT Kompleksowo (1) Jestem mile zaskoczony, po przebojach z innymi firmami z branży internetowej.... Krzysiek polecam (1) szybko, solidnie, przystępne ceny . M Polecam (1) Bardzo kreatywne podejście do tematu, stąd i efekt bardzo zadowalający.... Plus Media Beznadzieja (1) Nigdy nie oddawajcie telefonu do serwisu Avanti. Z dwudniowej prostej, jak... Niezadowolony POLECAM (2) 1. pracownicy, którzy odpowiedzą na każde pytanie 2. szybko i sprawnie... Natalia świetny sklepik!!! (7) Jestem już stałym bywalcem tego sklepu i mogę z cała pewnością powiedzieć że... Arcadio Morales Naprawa drukarki A3 (2) Drukarkę A3 firmy HP oddaliśmy na serwis, celem wyceny i ewentualnej naprawy.... direk Słabooo (1) Jakiś czas temu oddałem na serwis laptopa i netbooka. Jako, że wcześniej... Bobas Podpis elektroniczny (1) Szybko i profesjonalnie zrealizowana usługa. Zdecydowanie polecam tą firmę -... Karolina profesjonalnie i szybko (1) profesjonalnie i szybko Justyna