Polecam IWEBI ! (1) Zleciłam firmie IWBI projektowanie strony i utworzenie poczty w roku 2010... KM Polecam! (1) Z czystym sumieniem polecam tę firmę. Jakość usług na najwyższym poziomie.... Darek Kasia - opinia (3) Przez 2 lata mieliśmy slaby sygnałTV technik powiedzial ze tak musi byc bo... Kasia
Profesjonalne podejście i cierpliwość, zarówno do klienta jak i do problemu. (1) Panowie fachowo pomogli mi zdiagnozować problem z moim komputerem okazując... Carlick Opinia na temat firmy IWEBI (1) Obsługa informatyczna Iwebi jest na najwyższym poziomie zarówno w zakresie... English Experience polecam !!!!!!!!! (1) polecam !!!!!!! Marcin IWEBI-Polecam! (1) Jako klient firmy iwebi.pl jestem bardzo zadowolona ze świadczonych usług.... Joanna Dobry sklep (1) Czasami wpadam tam na zakupy, wybór spoko zawsze znajdę coś dla siebie :D A i... Nisia:) Solidna, fachowa obsluga (1) Polecam Basia faktycznie profesjonalny (1) serwis cud! interesant Skandal (2) No, to chyba najgorszy serwis (o ile można tak nazwać to coś) na pomorzu,... vertras Polecam (1) Profesjonalna obsługa godna polecenia! Przedsiębiorca Bardzo dziwne miejsce. (2) Z jednej strony, ma to być ekskluzywny salon, sprzedający sprzęt... Klient żenada nic wiecej ...oszuści ...pracownicy niekompetentni!!!!! (1) brak słów na te firmę... bez żadnego informowania w piątek został odłączony... krzysiek Polecam! (1) Jeszcze raz dziękuje. Uratował mi Pan zycie , maz by mnie chyba udusił!... zona reakcja i kompetencja BOK oraz personelu technicznego (1) Telewizję analogową mam od wielu lat. W tym roku uległem reklamom i... Z.Klinski TTiTC - opinia (1) TTiTC Sp. z o.o. związana jest z branżą telekomunikacyjną i... TTiTC Nie jest aż tak źle :) (1) Ja kupowałem tam 2 iPady i 2 iPhony oraz sporo dodatkowego sprzętu. Zdarzało... Greg Polecam (1) Sklep godny polecenia. Wielokrotnie robiłem u nich zakupy różnorakiego... Krzysztof POLECAMY!!! (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie, bez "wciskania" niepotrzebnego sprzętu :).... Villa Foltyn