dekoder (4) Czy taki dekoder ( Tuner DVB-C HD SYNAPS CHD-3100 CICX PVR ) będzie odbierał... mared instalacja systemu (1) Postanowiłem zmodernizowac mój komputer. Przy okazji zdecydowałem zastąpic... Jan Pełen profesjonalizm (1) Sprawa załatwiona w ciągu półtorej godizny od pierwszego telefonu. Szybko,... MB
POLECAM!!!! PROFESJONALNA NAPRAWA!!!! (1) Pogotowie komputerowe na szóstkę!!! Byłam zachwycona dyspozycyjnością,... Kasia Tragedia..... (1) Oddałam tel do naprawy, na potwierdzeniu termin odbioru był za dwa dni, koszt... klientka Opinia (1) Solidna Firma,w każdej chwili służą pomocą,zdecydowanie Polecam oby więcej... xxx Odpowiedź: Serwis komputerów - opinia (1) Klient nie był sklonny zapłacić za wykonaną usługę. Po tym jak został... Łukasz Wasilkowski Serwis komputerów - opinia (2) dla osób, które zastanawiają się gdzie włączamy kompa ta Firma jest ok,... Serwis komputerów Super obsługa i naprawde szybie ksero (1) Miałam do wydruku swoją prace doktorską nie małych rozmiarów bo 460 stron do... Sylwia Porky - opinia (1) Usługa super, pełen profesjonalizm, jakość, cena na najwyższym poziomie, oby... Porky Zepsuli bardziej niż był zepsuty (3) Omijajcie MERITUM szerokim łukiem. Oddałem laptopa do naprawy (do wymiany był... jjeerry Jestem bardzo zadowolona! (2) Serwer działa świetnie, nie jestem w stanie znaleźć odpowiednich słów aby... Kancelaria Prawna firma porażka (2) Wyjeżdżasz i chcesz zawiesić swój internet? To nie ważne i tak musisz płacić.... nie istotne super (1) pełen profesjonalizm! Zero naciągacta, za to uprzejma i konkretna porada oraz... Olga Polecam!! (1) Bardzo miła i kulturalna obsługa, szybki czas realizacji, kontakt z klientem,... Karolina Szczerze polecam (1) Z usług Pomocy 24 korzystałam kilkakrotnie. Pan Kuptz pomagał mi m.in. w... Bogumiła Polecam (1) Kontakt do Pana Michała otrzymałem od znajomego który już kilkukrotnie... Tomasz Polecam (1) Idealnie stworzona oferta do zarządzania depo kontenerowym na moim placu... Kazimierz Rutkowski Jarsat-BOK (1) Witam, zapraszamy do zapoznania się z ofertą firmy JARSAT, i szczegółowego... Jarsat-BOK zglosproblem @ jars Nie polecam, przejechałam się mocno na tej firmie (1) Po roku od podpisania umowy przedłużyli mi ją automatycznie i rachunki... Ewe