Firma godna polecenia (1) Kupujemy w tej firmie od 1 roku jako alternatywę do chińskich tonerów. Są... Miramax Zakup certyfikatu kwalifikowanego (1) Szybko i profesjonalnie zrealizowana usługa. Cała procedura nabycia... Zbigniew Polecam (1) Napęd w xbox 360 wymieniony został praktycznie na miejscu, w ciągu 40-50... jaroslaw
Stary - Nowy RAM.net czy wreszcie będzie lepiej? (3) Cytat ze strony oświadczenia obecnego właściciela sklepu i domeny: "W dniu... Mario Rok bez problemow teraz tragedia!!! Ujescisko (4) Co wiekszy deszczyk internetu nie ma, jak w weekend cos padnie to trzeba... Łukasz Serwis drukarki i regeneracja toneru (3) Na prawdę szybka i kompleksowa obsługa, naprawiono mi drukarkę w jeden dzień... Sławek Bardzo dobre pierwsze wrażenie (1) Zostało mi przydzielone zadanie odnalezienia firmy z Trójmiasta, która... DobrySklep Podpis elektroniczny (1) Zdecydowanie polecam tą firmę - usługa wykonana szybko i profesjonalnie Radek Czas i podejście do klienta (1) Czas oczekiwania na naprawę konsoli - miesiąc. Przy czym sprzedawca zapewniał... K.B Nie polecam! (1) Firma niepoważna, nie wywiązuje się ze zobowiązań. Szczerze odradzam! Artur R. Polecam! (1) Fachowiec w każdym calu, szybko, rzetelnie i do tego niedrogo. POLECAM leon Żenada (5) Obsługa niezbyt ogarnieta , wybór gier marny a plyty w slabym stanie i nie... Shark Polecam (1) Miła obsługa, naprawa szybko i sprawnie. Polecam. Maciej miła i kompetentna obsługa (1) Panowie mi bardzo pomogli w wyborze sprzętu. Nikt na nic mnie nie próbował... Anka przesadzacie (2) korzystam z Satry>Stream od 2,5 roku i nie narzekam.. jak podpisywałem umowę,... Asz PORAŻKA !!! (1) Internet pakiet 30 mb dzień/noc ! Prędkość jakby miał pakiet 1mb !!! Płace za... rozczarowany Ta firma to jedna wielka porażka (1) JEDNA WIELKA TRAGEDIA. Przez cały okres umowy występowały i nadal występują... Piotr TOTALNA MASAKRA (1) ODRADZAM WSZYSTKIM!!! Dla tej firmy liczy się tylko kasa! Podpisaliśmy umowę... Pz Wykonanie Strony internetowej (1) Wykonana przez firmę Website Style strona spełniła nasze oczekiwania. Według... Tomek Frączyk wszystko OK (1) zupełnie nie wiem co pani Ania miała na myśli, może chciała naprawić komputer... Monster