Szybko i skutecznie (1) 28.06.2012 oddałem laptopa do serwisu. Brak obrazu na matrycy i na... Seba Polecam! (1) "Pacjent" nie odpalał i myślałam, że spiszę go na straty, a Pan Kamil... flinka Serwis Prometeusz,szybko,fachowo i komicznie (1) Jakiś czas temu oddawałam laptopa Fujitsu siemens,laptop po prostu przestał...
kukinessa - opinia (1) Moim zdaniem dobry i miły serwis, nie są naciągaczami.Rzeczowo i... kukinessa Limes i torrenty (1) Witam!! Macie może problem z seedowaniem ?? pozdrawiam Qzm Spoko (1) Firma ok. Potrzebowałem szybko centrali telefonicznej i otrzymałem ją... Mario Polecam ! (2) polecam serdecznie , sprzet naprawiony sprawnie , przystepna cena ,wysylka... VASAGO Dno i metr mułu - awaryjność jakich mało (1) Rozpisywać się nie będę, awaryjność uniemożliwia korzystanie z jakichkolwiek... Kamil Gratulujemy! (1) Witam, chciałbym serdecznie podziękować p. Piotrowi i firmie PMSERVICE,... MM naprawa grafiki- Sony Vaio (1) Panowie w JES Serwis poradzili sobie bardzo sprawnie z moim laptopem.... Kuba Szybko Fachowo (1) Jestem bardzo zadowolona Ekspresowa naprawa Pan Leszek przyjechał bardzo... Sylwia Pasternak Porfesjonaliści (2) Pełen profesjonalizm, szybkie zamówienie i jeszcze szybsza dostawa. Lubię... Jan Tyle lat a na Startowej te same problemy. (1) Cena jest konkurencyjna ale to, że przy ul. Startowej nie można sobie... Osi_przerwa_Osi Taką opinię wystawiam, żenada. (1) Szanowni Państwo, Z reguły nie mam w zwyczaju pisania skarg jednakże w... Baaardzo rozczarowana Beata - opinia (1) Korzystałam z usług "KrainyNetu" i mogę z czystym sumieniem polecić ją innym... Beata Rzetelna, szybko i sprawnie działająca firma! (1) Potrzebowaliśmy stworzyć w ciągu kilku dni stronę internetową od podstaw.... Dorota Ziemba-Miłek Wszystko można załatwić, tylko muszą chcieć dwie strony (1) Witam, skorzystałem z usług firmy Demo w maju tego roku. Zakupiłem u nich... Mix POLECAM (1) Firma Krainanetu projektowała moją stronę www.stacjaorient.pl oraz tworzyła... aga POLECAM (1) Bardzo polecam korzystanie z usług. Dobra komunikacja, duża otwartośc na... www.barwyharmonii.pl totalna kiha (1) mam internet maxman to podobno do 100 mb a jest w porywach 20 moim zdaniem to... daro