Polecam! (1) Bardzo dobrej jakości tusze. Centrum Odszkodowań VIRIDIS Polecam! (1) Polecam każdemu komu zależy na porządnej naprawie! Ania najlepszy dla graczy (2) niezmiennie , codziennie cieszę się że mieszkam w zasięgu światłowodów "... onanizer
JP - opinia (1) bardzo duży wybór akcesoriów rożnych firm do iPhone, iPad , miła i... JP AN - opinia (1) W nowym salonie iSpot kupiłam iPada, w raz z akcesoriami mili panowie pomogli... AN Genialna obsługa (1) Kilka razy korzystałam z usług tego serwisu i zawsze byłam bardzo zadowolona.... Ewelina suchanino (2) Żenada lepszy już na Długiej i nawet darmowy suchanino telewiza (2) praktycznie kilka razy dziennie dekoder hd zawiesza sie informuje sygnał... wojciech ciągłe przerwy w nadawaniu (2) nie ma dnia zeby nie było jakiejś awarii albo brak sygnału albo program... nika sygnal dvb (2) od dzisiaj zanikl sygnal dvb/ z abonamentu zwuklego,/w kablu,bez dekodera... savage tylko PC Helper (1) Zadzwoniłam, umówiłam się i... *człowiek przyszedł punktualnie , a nawet... Iwa N tylko PC Helper (1) Zadzwoniłam, umówiłam się i... *człowiek przyszedł punktualnie , a nawet... NitkaN willa-preludium.pl (1) Nasza dotychczasowa współpraca z Firmą mBit - Usługi informatyczne dla firm... willa-preludium Jest super ! (1) Korzystałam z wielu Providerów i z tego jestem zadowolona pod każdym... Ania Niepoważna firma (2) Niestety, mimo wcześniejszego korzystania z pomocy24, dziś mogę powiedzieć,że... Aneta Ostrowska Serwis to pomyłka i tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Komputer stacjonarny oddany do serwisu 21.05.2012 w celu wykonania jedynie... Dominik Jakość usługi internetowej (2) Mam podpisaną umowę na internet 20 Mbit/s. Oczywiście nie ma gwarantowanej... Gab bardzo słabo (1) Zamówiłem montaż kablówki wraz z internetem piątek na godz. 17.00 + tel od... kuba Gorąco polecam! (1) Szybko, solidnie, tanio, bez naciągania. Pan Bogdan wszystko konsultuje z... kk Bartek Kowalski - opinia (1) Na naprawę czekałem półtorej miesiąca wkoncu zabralem telefon do innej... Bartek Kowalski