Gosia - opinia (1) już trzy laptopy od nich zdążyłam kupić, każdy dostosowany do moich potrzeb,... Gosia Odradzam (1) Wysłałem dysk na reklamację bo był uszkodzony jak się okazało w marcu jest... KLIENT bardzo dobry internet (1) Polecam z czystym sumieniem. Net w dobrej cenie, szybki, żadnych przerw w... Paweł
polecam (1) W każdym aspekcie usługa godna polecenia. Niespotykany stosunek ceny do... vincent ok (1) mam od nich neta od ponad roku i niemam zastrzeżeń. kiedyś miałem od upc i... Julian nie polecam (3) zapłaciłem za naprawe 200 zł,a po odebraniu nadal nie działało,okazało sie po... Piotr laptop (1) Polecam sprawie i dosyć tanio Adam Jarsat po przejęciu Media3 (3) Media3 było w miare ok dawało radę. Teraz Jarsat jakość kanałów HD bez zmian... jeszcze klient Jarsat ODRADZAM (1) Bardzo niegrzeczni i bezczelni. Jeżeli szanujecie swój czas i nerwy to... klient Zbita matryca (1) W moim laptopie pękła matryca. Chłopaki z drLAPTOP uwinęli się z naprawą... klient Gorąco polecam usługi (1) Bardzo dobrze tłumaczy naukę obsługi komputera. Miałam problem z internetem... Maryla Podpis elektroniczny. (1) Usługa przeprowadzona na miejscu u klienta- sprawnie i przystępna cena,... Hanna Polecam tego dostawcę (2) Szczerze polecam tego dostawcę internetu. Oferują bardzo duże prędkości w... Tomek Artur - opinia (1) Polecam Artur SUPER (1) Bardzo fajna obsługa obsługa na wysokim poziomie chłopaki trzymają się... michał1 Kompetentna obsługa i szybka wysyłka (1) Kupowałem sprzęt komputerowy do domu, poszedłem do salonu z okreslonym... Marek Masakra! (1) To co się dzieje z netem w NSM, to czysta masakra! JN Wspaniałe podejście do klienta i kreatywność (1) Ludzie zaangażowani w projekt, uważnie słuchają potrzeb klienta i zamieniają... a.grońska jak najdalej od tej pie..nej netii! (4) chyba od czasu podłączania internetu z ich firmy zgłaszałam 5 razy usterkę,... dobi Cwaniactwo (1) Sprzedawca ogranicza się wyłącznie do sprzedania towaru. Po zgłoszniu usterki... Naiwny Klient