klient - opinia (2) Nie polecam serwisu. Facet niemiły, obojętny, podejście nie bo nie. Chciałem... klient CORAZ GORZEJ Z WAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Sieć ogólnie jak już działa to nie ma WIĘKSZYCH zastrzeżeń. Niestety ale... Zdzisław To nie sklep- porażka (1) To nie jest sklep. Zamówiłem towar w poniedziałek, miałem dostać w środę. Nie... Zibi
zdecydowanie tak (1) od dziesięciu lat reanimuję mój komputer w Pc Service i tylko dzięki nim... stały klient Stworzenie strony sklepu internetowego (na tzw. wczoraj) (1) Zgłosiliśmy się do tej firmy ponieważ inna zawiodła. Poprzednia firma nie... Maciek ELBUDREM - opinia (1) Firma 2d tworzyłam dla nas firmowy serwis www z możliwością aktualizacji.... ELBUDREM Tragedia (2) Tragedia , piszę teraz z internetu z komórki bo nie ma oczywiście internetu z... XXX Polecam (1) Heh, przeczyatlem opinie, nie wierzylem, poszedlem sprawdzic i wyszedlem z... Slawek R. Jedyna firma ktora byla otwarta miedzy swietami (1) Jak wyzej Jan Gorąco polecam (1) Korzystam z usług serwisu Euro-School od 1996 roku! Zawsze byłem zadowolony... Wojciech Mieszkowski SZOK - ALE POZYTYWNY (1) Witam na wstępie chce powiedzieć że dobrego serwisanta szukałem już bardzo... Janek Myślisz że straciłeś dane na dysku? Też tak myślałem do momentu aż nie oddałem dysku do tej firmy (1) Witam, Mogę z czystym sumieniem powiedzieć że firma wywiązała się w 100% z... Mirek Profesjonalizm... (1) Szczerze polecam...Chłopaki dopiero sie rozkrecaja ale naprwde sa dobrzy...... Rafał szybko i solidnie (1) fachowa i rzetelna ekspertyza, komputer naprawiony i sprawny do odbioru... Bartek ODRADZAM!!!!!! TEN SKLEP I SERWIS (2) W listopadzie zakupiłem na Allegro laptopa, który okazał się niesprawny.... Krzysztof ze Szczecina Polecam dr LAPTOP (2) wg mnie to dobry serwis, naprawili mi kompa szybko i dobrze, a w innych... Karolina Polecam (1) Mój komputer z dnia na dzień zaczął się przegrzewać i rozłączać- pan... Doktorantka UWAGA!!! WYSYŁAJĄ USZKODZONY TOWAR!!!!! (23) Z przykrością muszę napisać tę opinię. Kupiłam laptopa i rzeczywiście dotarł... m@ja beznadzieja (2) beznadzieja Od kiedy Jarstad przejął Attu, beznadzieja. Miedzy tym co... Maja Super !! (1) Szybko, na miejscu, skutecznie, sympatyczna obsługa, zniżka dla studenta. Asus