Najtaniej chyba (2) Dobry sklep z dużą ofertą i świetnymi cenami, jedynie kolejki i olewactwo... marcinpruszcz totalny brak kompetencji i dbałości o klienta (2) Zamówiłem we wspomnianym sklepie zestaw komputerowy. Ponieważ chodziło mi o... phanocles ŻENADA (2) Nie polecam nikomu, poza totalnymi desperatami. Złożyłem tam ostatnimi czasy... Krzysztof Nowicki
Potwierdzam uwagi poprzedników (1) 1- Od kilku dni rano przerwy w możliwości korzystania z internetu. 2- Za... Jot tragedia (2) umowilem sie telefonicznie dzien wczesniej na konkretna godzine. po... anonymous Bardzo brzydko zrobili (2) x360 (falcon FAT) którego posiadam najpierw padł po gwarancji MS. Był to... niezadowolony Nie polecam (1) Wymiana zawiasów trwała u nich 3 tyg. i efekt pozostawiał wiele do życzenia.... dglugla Świetny serwis!! POLECAM GORĄCO!! (1) Oddałem swój laptop do naprawy parę dni temu z rana, a następnego dnia rano... Andrzej W. Super serwis (1) Witam i polecam, poniewaz pc padl mi w czasie pracy zalezalo mi na tym by... Adam Pełen profesjonalizm (1) Bardzo szybko zdiagnozowany problem, naprawa przebiegła równie szybko i bez... Agnieszka Polecam! (1) Nie bardzo mogłam oddać komputer na klika dni do serwisu ponieważ jestem... Asia Profesjonalnie i tanio (1) Naprawdę solidny i stosunkowo niedrogi serwis. Polecam wszystkim. Jan Solidnie, szybko tanio! (1) Wszędzie gdzie dzwoniłem kazali mi czekać do następnego dnia, a tu przyjazd w... Marcin obsługa na medal (1) Zaskakujące, że młodzi ludzie potrafią być tak zorganizowani. Umieli odgadnąć... właściciel Zdecydowane NIE ! (1) Gdy HomeNet był dostawcą internetu dzielnica miała "opiekuna" do którego... Sylwia Porażka (1) NA osiedlu Żabianka tuż przy samym biurze, awaria za awaria...awariom tym... Żabianka Gdańsk POLECAM (1) polecam wszystkim tę firmę, jestem bardzo zadowolony z usług, profesjonalna... klient Jagoda - opinia (1) Kupiłam drukarkę HP P1102 . Nie dość, że tanio to dostałam jeszcze kabel USB... Jagoda jak najdalej od streamu (1) jest tragicznie!!!! od kilku tygodni występują wielogodzinne przerwy w... ANNA ŁADNIK szkoda, że nie sprawdziłem opinii wcześniej... (1) ODRADZAM!!! Firma nie profesjonalna! Brak kontaktu, olewają klienta kłamią i... Przemek