Kubki z nadrukiem i poszewki (1) Niedawno były walentynki więc postanowiłam mojemu miśkowi zrobić prezencik... Monika W Polecam! (1) Polecam:) Zawsze moi pracownicy mogą liczyć na szybką asystę informatyka lub... Kasia Polecam! doradzą i dopasują sprzęt do potrzeb! Dobry serwis! (1) od lat korzystam z oferty firmy Neksus - wiem, że mogę liczyć na doradztwo w... Ela D.
Pat - opinia (1) Osobiście bardzo polecam Dr Laptop, szybka i skuteczna naprawa mojego laptopa... Pat Rewelacja! (1) Z usług firmy Retesly korzystam już od kilku lat. Rewelacyjna i fachowa... Kala Strona www (2) Po raz kolejny panowie z Blumar PC pokazali, czym jest profesjonalna obsługa... Aleksandra Galerię Bałtycką postawili w dobrym punkcie. Tuż koło Esc. (3) Najtańszy, najlepszy, najprzyjaźniejszy sklep komputerowy w Trójmieście. Ceny... Dave Świetny (1) Szybko, tanio, fachowo, lepiej być nie może. Piotr Kąkol Polecam .! ;) (1) Polecam w 100% , miła obsługa, fachowe podejście do klienta, szybko i w... Rysia Kojakoo - opinia (1) Serdecznie polecam! szybko, tanio, bez ściemy ;) Kojakoo super obsługa (1) super ludzie, pomocni i kompetentni, w odróżnieniu od pracowników... aretzki Trzeba uwazac (1) Kupuje w tym sklepie co jakis czas, przyzwyczailem sie juz do tego ze obsluga... zawiedziony Polecam! (1) Mój laptop został naprawiony w ekspresowym tempie, wszystko działa tak jak... Klaudia Odradzam (3) Oddałem twardy dysk Seagate do reklamacji (na gwarancji). Reklamacja została... Jarek super;) (1) Piszę pracę magisterską i tuż przed "deadlinem" padł mi kompletnie... Bartek ... (1) Osoby chcące zwiaząć się umową ze stream uważajcie to są oszuści. Mając ważną... J - 23 Serwis komputera (1) Pełen profesjonalizm, szybka naprawa i miły kontakt. Oprócz tego szeroka... Dorota ... (1) Naprawiali mi komputer przez dwa miesiące, ciągle zwodząc, że część jeszcze... zirytowana klientka Super dostawca (3) Jestem u tego Operatora już od około 11 miesięcy i jestem bardzo zadowolony.... Zadowolony klient subiekcja - opinia (1) odradzam, omijajcie szerokim łukiem. Pracuje tam chyba z 20 osob, przy kazdej... subiekcja