SUPER,SUPER,SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo rzetelna firma. Realizacja usług na bardzo wysokim poziomie.... PSOUU Brak kontaktu. (1) Sklep przed zmianą nazwy nazywał się "Net Service" i rzeczywiście... Kuba Droga przez mękę. (2) Witam. Zleciłem im przeciągnięcie kabla w hipermarkecie. Podałem namiary... J.Zajac.
nie polecam (2) obsługa strasznie wolno działa i wymyśla awarie bo im sie nie chce robić.... anonim KLIENT 48601 (1) Po przeczytaniu opinii negatywnych jestem w szoku. Jestem klientem od 2,5... mraj Beznadzieja (1) ciągłe rwanie połączenia, brak możliwości korzystania z internetu, brak... aw REWELACJA! (1) Świetna obsługa,stały kontakt telefoniczny z Panem Karolem zapewnia... Ewelina Biall-Net to dno (1) Nie polecam nikomu, jak byłem ich klientem to ciągle mieli problem z... Niezadowolony zwrot kabla (1) No muszę przyznać że w sklepie jest dużo większy asortyment niż kiedyś i w... m@jk Super (1) Super sklep. Jestem strasznie zadowolony w dniu dzisiejszym zakupiłem laptopa... Krzysztof profesjonalista! (1) szczerze polecam, terminowy, rzetelny Pan, zdziałał cuda z komputerem i do... venus Bardzo miła, profesjonalna i rzetelna obsługa (1) Bardzo miła, profesjonalna i rzetelna obsługa. Agencja zajęła się wszystkim... Wiesław Nicki ZLODZEEJSKIE CENY (1) Rozwiązałem umowę 09 12 2011. Oczywiście musze się z nimi męczyć do 31 01... JANUSZ Magda - opinia (2) nie jestem zadowolona z tego internetu jeszcze w zyciu na nic sie nie... Magda Super polecam (1) Dobry i szybki kontakt BARDZO PUNKTUALNY Pełen profesjonalizm Rafał Trudno stabilnie korzystać z sieci kiedy... (1) ...kilka razy w tygodniu pojawia się komunikat o tym że komputer został od... użytkownik modem Aero2 (1) Kupiłem modem zgodny z aero2. Jeszcze na miejscu został przygotowany pod ta... wojtekx Wanda - opinia (1) Super!!!! Niesamowite!...Nie liczyłam, że to jest do naprawienia! A jednak!... Wanda firma (1) Nie polecam tej firmy. Jakość usług kiepska, terminy bardzo długie, firma... ania Naburmuszona obsługa i.. (2) ...robienie idioty z klienta. Wielokrotnie korzystałem z tego sklepu dawniej,... Mopar