tragiczny serwis gwarancyjny (1) jak mozna wykonywac serwis gwarancyjny 3 tyg - to przesada! jak placisz to... niezadowolony Jestem zadowolona (1) Miałam awarię komputera. Pan Michał przyjechał bardzo szybko i fachowo zajął... Iza >Studio Net Ceny z kosmosu i niemiła obsługa (1) Witam! Byłem tam kilka dni temu po jakieś pierdołki do komputera, akurat... Gufru
Polecam (1) Od zawsze kupuję sprzęt komputerowy w tym sklepie. Nigdy żadnych problemów,... Tomas polecam ! (1) Współpraca z Ex-ist Studio to bardzo pozytywne doświadczenie zawodowe.... FB Consulting Sp. z o. o. serwis (1) serwisowali mi komputer przez 3 miesiące - diagnoza to wadliwa płyta główna,... Laik SUPER (1) Przyjechałem do Rumii do siostry, pech chciał padła mi matryca a dokładnie... Przemysław Cz. z dolnegośląska Profesjonalne podejście do klienta i pracy zleconej. (1) Website Style dobrze trafiło ze swoim pomysłem w projekt strony. Efektowna,... MASTERWASH bałagan w dokumentacji oraz ignorowanie klienta i odłączanie internetu z powodu błedów parcowników (2) kiedy zmieniłam nazwisko musiałam dostarczyć dane ponieważ internet mam... Anna S. brak kompetencji (2) zanim firme satra przejela powyzsza firma...problemu nie bylo..zrezygnowalam... emilia telewizja kablowa - super! (1) Od tygodnia mam telewizję kablową z Tygrysa i gorąco polecam - jakość obrazu... Maga ceny i jakosc (1) Ceny zawsze mogłybyć niższe jak wszędzie, Ale teksty o awarii to jakies... rukasu dla mnie super (1) Obsługa: Trzech przemiłych panów, którzy odpowiadali ze stoickim spokojem na... Jacek Super (1) Miła,sympatyczna obsługa,fachowy serwis i pomoc w rozwiązaniu... Jacek Dębski Szczerze polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm - świetna obsługa, ekspresowa... Joanna Bardzo polecam .SUPER !!!!!! (1) Niesamowite inni nie dali rady ,a tu proszę chwila pracy i jest wszystko... Jarosław Drutel POLECAM (6) Ja jestem z Gliwic i jestem zadowolona :) mam cyfrową telewizję i net 10MB,... Kasia maximo75 - opinia (2) Witam.Ja niestety mam bardzo niemiłe doświadczenie ze sklepem internetowym... maximo75 Bardzo sprawna obsługa (1) Miła i sympatyczna obsługa, fachowiec pierwsza klasa Polecam Z... Iwona Zygzak Awarie... (2) Brak jakiejkolwiek osoby nadzorującej pracę sieci od piątku do poniedziałku... morena