dla mnie super (1) Obsługa: Trzech przemiłych panów, którzy odpowiadali ze stoickim spokojem na... Jacek Super (1) Miła,sympatyczna obsługa,fachowy serwis i pomoc w rozwiązaniu... Jacek Dębski Szczerze polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona, pełen profesjonalizm - świetna obsługa, ekspresowa... Joanna
Bardzo polecam .SUPER !!!!!! (1) Niesamowite inni nie dali rady ,a tu proszę chwila pracy i jest wszystko... Jarosław Drutel POLECAM (6) Ja jestem z Gliwic i jestem zadowolona :) mam cyfrową telewizję i net 10MB,... Kasia maximo75 - opinia (2) Witam.Ja niestety mam bardzo niemiłe doświadczenie ze sklepem internetowym... maximo75 Bardzo sprawna obsługa (1) Miła i sympatyczna obsługa, fachowiec pierwsza klasa Polecam Z... Iwona Zygzak Awarie... (2) Brak jakiejkolwiek osoby nadzorującej pracę sieci od piątku do poniedziałku... morena polecam (1) szybka reakcja, dojazd do klienta na telefon, usługi realizowane od ręki,... klient Serwis!!!Odradzam (1) Oddałem notebooka do serwisu na sprawdzenie usterki! Oprócz wymienionej... Rafał Zasuwa! (1) Podłączyli mnie chłopaki w zeszłym tygodniu (Osiedle Królewskie) i zasuwa :D... tomi1980 pół roku (!) komputer był w naprawie (1) bez pozytywnego skutku... Na szczęście również bez kosztów. Pan sympatyczny i... maggy TRAGEDIA (1) - 8 rano - awaria internetu, telefon do BOK - "nie możemy przyjąć Pana... stream_zle_pachnie Bardzo rzetelna firma (1) Już podczas rozmowy telefonicznej widać, że ma się doczynienia a... Tomasz T. Świetny fachowiec (1) Polecam firmę T-Net wyśmienita praca, w zaledwie 3 godziny, wszystko działa... Simi Z czystym sumieniem polecam! (1) Jestem zadowolony z efektów a o to mi chodziło, kontaktowy i rzetelny fachowiec. marek gorąco polecam !!! (1) Generalnie jestem sceptycznie nastawiona do "informatyków samozwańców",... biedronkapstra POLECAM (1) Skorzystałam po raz pierwszy z usług tej firmy i wiem,że teraz tylko temu... Teresa Maria - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z wykonanej usługi. Poszło szybko i sprawnie.... Maria ... (1) Zakupiony sprzęt nie miał gwarancji. 3 razy odsyłałem sprzęt do... Grzegorz