Kamil - opinia (1) Web24 zrobiła dla nas projekt strony WWW i sklepu internetowego, zajęli się... Kamil Porażka (1) 27.10.2011-wysłałem maila z zapytaniem czy mogą na miejscu ustalić usterkę... Gdynianin Profesjonalizm i kreatywność (1) To co wyróżnia Ex-ist Studio spośród innych trójmiejskich firm zajmujących... Zakład Oczyszczania Miasta Sopot
Super firma! Polecam każdemu! (1) Od tej pory, co oddałam po raz pierwszy swój sprzęt który był zepsuty do tej... Asia Zaloba (1) Po pierwszej naprawie i wymianie 3 czeswci (800pln) komputer nadal chodzil... Krzysztof Kus Szybka naprawa. (1) Dziękuję za szybką naprawę w innym serwisie powiedzieli że będzie trwało 2... Marzena K. TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) nie polecam, strasznie nie kompetentna banda, nie dostarczają faktur na czas... Karolina Fachowcy (1) Kupiłem w tym sklepie 2 komputery i uzyskałem bardzo fachową pomoc. Pamiętam... Andrzej Wyjatkowo polecam!!!!!!!!!! (1) W obecnej dobie takie firmy jak Alt to rarytas. Nie przypominam sobie, aby... Staly i wdzieczny klient Tak powinny działać serwisy (1) Oddałem laptopa po zalaniu. Naprawili go w trzy dni, pomimo że odpalał... łukaszzzz85 MOGĘ SZCZERZE POLECIĆ TEN SERWIS! (1) MOGĘ SZCZERZE POLECIĆ TEN SERWIS! - BARDZO DOBRA KOMUNIKACJA wroniak667@wp.pl Polecam (1) Polecam Jan serwis PC oraz nawigacji GPS (1) Do serwisu JES przyniosłem komputer stacjonarny oraz niesprawną nawigację. Z... Franky Polecam internet Netarea (1) Internet działa szybko, ostatniej awarii nie pamiętam. Serwis jest zawsze pod... Artur masakra (1) ciagłe problemy zrywanie lub brak połaczenia na liczne składane reklamacje... iwa iphone (2) zakupiłem u nich iphone 3gs, a ostatnio bylem z reklamacja, bo przestal... robert Naprawdę polecam (2) W iluste.pl zleciłam wykonanie 3 projektów www, projekty logo (2 razy),... Justyna Jazgarska Po przejęciu przez Stream Communication - tragedia (37) Nie dajcie się skusić promocjami, po przejeciu hnetu przez stream - brak... Lukasz NTGD= AWARIA (1) Dałem im już wcześniej szanse powstrzymując się od pisania opinii ale... MIC nie wiem jak to robia ??????!! (1) 10 groszy za xero..... 10 groszy za drukowanie jak to się im opłaca?? w... Anna