MOGĘ SZCZERZE POLECIĆ TEN SERWIS! (1) MOGĘ SZCZERZE POLECIĆ TEN SERWIS! - BARDZO DOBRA KOMUNIKACJA wroniak667@wp.pl Polecam (1) Polecam Jan serwis PC oraz nawigacji GPS (1) Do serwisu JES przyniosłem komputer stacjonarny oraz niesprawną nawigację. Z... Franky
Polecam internet Netarea (1) Internet działa szybko, ostatniej awarii nie pamiętam. Serwis jest zawsze pod... Artur masakra (1) ciagłe problemy zrywanie lub brak połaczenia na liczne składane reklamacje... iwa iphone (2) zakupiłem u nich iphone 3gs, a ostatnio bylem z reklamacja, bo przestal... robert Naprawdę polecam (2) W iluste.pl zleciłam wykonanie 3 projektów www, projekty logo (2 razy),... Justyna Jazgarska Po przejęciu przez Stream Communication - tragedia (37) Nie dajcie się skusić promocjami, po przejeciu hnetu przez stream - brak... Lukasz NTGD= AWARIA (1) Dałem im już wcześniej szanse powstrzymując się od pisania opinii ale... MIC nie wiem jak to robia ??????!! (1) 10 groszy za xero..... 10 groszy za drukowanie jak to się im opłaca?? w... Anna Polecam (1) Rozpoczęłam współpracę z Agencją Web24.com.pl podczas aktualizacji strony... Monika Unicka Monika Szymańska - opinia (1) Wiele razy korzystałam z usług tej firmy i bardzo żałuję! Kusiły mnie jedynie... Monika Szymańska Nie polecam, strasznie drogo i strasznie niesolidnie, zepsuli mi laptopa. (1) Laptop został zostawiony do naprawy z uszkodzoną kartą graficzną, zotał... ??? zero profesjonalizmu (2) Daliśmy z żoną dwa laptopy do naprawy w których-w jednym była uszkodzona... AREK bardzo profesjonalni (1) Polecam wszystkim ten serwis bo obsługują klienta rzetelnie i drobiazgowo.... maciek bardzo dobry fachowiec! (1) W pół godziny znalazł, a po kolejnych dwudziestu minutach rozwiązał problem z... HP Pavillon Rewelacja! (1) Padnięty twardy dysk bez back-up'u to pewna recepta na zawał... :) Na... ocalony :) FIRMA ZBANKRUTOWAŁA! (1) A sprzętu nie oddała, skontaktować się nie można, a laptop w serwisie u tych... MaciejKa Polecam wszystkim (1) Mogę z czystym sumieniem polecić wszystkim firmę Limes. Internet u nich mam... Judyta Po roku kompletny brak zainteresowania. (1) Po zamieszczeniu poprzedniej opinii otrzymałem telefon z propozycją... Samuel Steinbron