PROFESJONALNIE ! (1) Usługa instalacji podpisu elektronicznego przebiegła bardzo sprawnie. A... Renata Solidna firma! (1) W zeszłym miesiącu zleciłem firmie Code Art wykonanie strony internetowej.... Wojciech Stabilna firma (1) Mam u nich zaparkowaną mala stronkę od paru miesięcy i nie narzekam:) Odpukać... xxx
beznadzieja (4) klienci odpowiadają za bałagan który mają w dokumentach, sami odłanczają od... natalia Zakup laptopa (1) Zakupiłem u nich laptopa Asus. Bardzo fajna cena (300zł taniej niż w... Rafi Krętacze (1) Sklep sprzedaje towaru którego nie ma. Później przeciąga w czasie. W końcu... Joanna NIE polecam tej firmy (1) Kontakt telefoniczny, a raczej jego brak nowemu użytkownikowi daje już na... klient Niewłasciwa diagnoza (3) Kilka tygodni temu oddałem do sprawdzenia komputer stacjonarny który przestał... Sekol Polecam! (2) Dziś zakupiłam laptopa i jestem bardzo zadowolona. Uważam, że poziom cen do... ana_belle Godny polecenia serwis (1) Serwis szybko i sprawnie naprawił mój komputer, zaproponował przystępne ceny.... zadowolona klientka Z polecenia (1) Poszedłem tam z polecenia od kolegi i nie zawiodłem się miła obsługa ,... Darek nie polecam (3) Najbardziej awaryjna firma jaką znam. Niestety umowa zobowiązuje i muszę... Anna Gendera Nie polecam (1) Dnia 25.04.2009r kupilem u nich komputer stacjonarny (jeszcze wtedy nazywali... Damian Karol - opinia (1) W serwisie na dzień dobry wita nas miła i atrakcyjna dziewczyna która robi... Karol Zadowolona:) (1) Bardzo polecam pana Kamila. Sympatyczny i zna się na rzeczy. Szybko, sprawnie... Olesya Polecam! (1) Polecamy gorąco wraz z żoną tę firmę Mariusz jedna wielka PORAŻKA ! (2) Witam, Ten serwis to jedno wielkie nieporozumienie ! Miałem nieprzyjemnośc... B_d Wszystko ok (1) Ja naprawiałam swojego laptopa w maju tego roku. Usłyszałam reklamę w radio i... Joanna Najlepszy dostawca w Gdyni (2) Po pierwsze: stosunek "cena/prędkość łącza" bije konkurencję na głowę. Po... Galanonim ;) USLUGI (3) ZERO jakosci uslug ZERO mozliwosci internetu (oczywiscie mozna podwoic... ISE