Bateria (1) Niekompetentna wciskająca klientowi nie zamówiony towar twierdząc, że skoro... Niezadowolony Jest OK! (2) Na moim osiedlu najpierw zaczął ATUT później ktoś tam po drodze i teraz... Agnieszka UWAGA MEGA OSZUŚCI (2) Witamy, Firma Jarsat ma nieprofesjonalnych pracowników,którzy nie potrafią... I&M
Żenada (1) Współpraca z nimi polega na wyłudzaniu. Całkowity brak profesjonalizmu i jako... Bizneswoman Beznadzieja totalna KATEGORYCZNIE ODRADZAM (1) To co się ostatnio dzieje to paranoja 2 dzień technicy nic nie robią ciągle... Jovi unikać jak ognia! (1) Internetu więcej nie ma niż jest! W weekendy internetu nie ma w ogóle i nie... michał Pełen profesjonalizm (1) Doskonała współpraca przy tworzeniu strony www. Błyskawiczna reakcja na... Leszek Wojtaś POLECAM :) (1) bardzo uprzejma i pomocna obsługa. zostałam szczegółowo poinformowana o... ania Szybko, sprawnie za dobrą cenę (1) Bardzo sprawnie i profesjonalnie wykonany projekt. Zamówiłem projekt baneru... Paweł MOJA FIRMA OD STRONY WIZUALNEJ (1) Jesteśmy właśnie w trakcie projektowania strony www dla naszej firmy... Brilliant event studio B.B - opinia (1) STRONA DZIAŁA BARDZO SPRAWNIE, JEST CZYTELNA I ESTETYCZNA A JEDNOCZEŚNIE... B.B Rewelacja (1) świetnie zaprojektowana strona,rewelacyjny kontakt masa pomysłów,szybkość... Florian profesjonalny kontakt, szybka realizacja (1) Szybka reakcja, profesjonalne podejście i co najważniejsze terminowo i... JK Consulting wielkie dzięki (1) Chciałbym bardzo podziękować pracownikom Pmservice za bardzo szybką i... Karol Dot. firmy RamNe (1) Przyłączam się do was. Po zakupie w sklepie internetowym towaru w 2011r.... Kusy Profesjonalnie i tanio (1) Zdecydowanie polecam tę firmę. Rzetelna, kompetentna i tania obsługa KJ PC-Helper to najlepszy SPECJALISTA (1) Coraz trudniej o tak dobrego, rzetelnego, uczciwego fachowca. Kierowałam się... Katarzyna fuszerka JARSAT (2) Czegoś takiego nawet za komuny nie robili. Monter nie zainstalował kabla... MAREK Szybko, sprawnie, miła obsługa (1) Nie jestem zwolennikiem serwisów, ale ten punkt mnie zaskoczył. Zamiast... Patryk Wymiana zawiasów Asus (1) Profesjonalna obsługa, szybka i tania naprawa. POLECAM! Mariusz