profesjonalnie i szybko (1) profesjonalnie i szybko Justyna kolejny zakup i wszystko ok (1) Kupowałem wiele razy, zawsze jestem zadowolony. Cenię sobie ich wiedzę oraz... Andrzej Modernizacja projektu (1) Zleciłem firmie kilka poprawek dotyczących projektu strony internetowej. Pan... Kamil
FATALNIE (1) Dostawa zdecydowanie zbyt długa. Towar przesłano kurierem(?) który wepchnął... RD Szerze polecam (1) Polecam ten serwis ponieważ korzystałem z ich usług i są naprawdę dobrzy w... piotr Wysoki profesjonalizm. (1) To co mi się spodobało w tej firmie to indywidualne podejście do klienta. Nie... Daniel Polecam (1) Szybko, sprawnie i niedrogo :) Marta Polecam (1) Miła obsługa i profesjonalizm. Polecam Łukasz 100% profesjonalizm (1) Ceny zawsze najniższe, a na dodatek najwyższa jakość usług. Czas naprawy... Sebastian nie polecam - no bo i jak ? (1) nie potrafię już zliczyć ile razy dzwoniłem do jarsatu - naturalnie obsługa... ufff - cierpliwy klient kam - opinia (1) Towar mimo że miał status "dostępny" (co decydowało o zakupie właśnie w tym... kam Ania - opinia (1) Bardzo dobry serwis! Pan serwisant przyjechał i zabrał komputer do naprawy, a... Ania Dobra robota (1) Wymieniałem 4 tonery w Amberink i jestem bardzo zadowolony z zakupu. Jeden z... Matt zdecydowanie gorzej niż konkurencja (1) Dostałem nagrywarkę od firmy Jarsat. Problem polega w tym że ani razu nie... Marcin Najgorszy operator!!! (1) zdecydowanie wszystkim odradzam!!! Wieczne awarie i przerwy w dostawie... Marcin (...) (1) oddałem xboxa do naprawy i czekałem na niego ponad miesiąc ,przy czym pan w... nintuś patałach Tworzą ładne i funkcjonalne strony. polecem! (1) iwebi wykonał dla nas naszą stronę www sprawnie i profesjonalnie. przy tym... mobilEkspert.pl Polecam w 100% (1) Naprawdę dobry serwis, Pan pomógł mi odzyskać dane z dysku. Duuuużo... Paweł Kpina a nie sklep (1) Do sklepu prawie nie sposób się dodzwonić. Można do bólu wisieć na słuchawce... Wkurzony klient NIE POLECAM załaszcza osobą z Kiełina Górnego FIRMA Awaria !!!! (1) jestem klientem od kilku lat za czasów kiedy nie było to jeszcze Net... Krzysztof