Bardzo dobry punkt usług IT (1) Serdecznie polecam. Po awarii laptopa Zever był w stanie polecić mi... Kasiorkowski Nierzetelna firma (1) Wszystko jest super do podpisania umowy. Potem sa schody. Slaba jakosc... antos profesjonanie (1) bardzo polecam ten serwis, nie dosc ze koszt naprawy mojego laptopa byl... anna
Naprawdę Najlepsi !!! (1) To dość niespotykane żeby być tak uczynnym i pomocnym jak Panowie z tego... Piotr Sprawny serwis - polecam! (1) Spodobała mi się przede wszystkim rzetelna obsługa i zaangażowanie w sprawę,... Artur Naprawa iphone4 (1) Oddalem telefon na poczatku tygodnia z rozbitym wyswietlaczem i tylem . Mila... Zadowolony Naprawa Laptopa (1) Chyba najlepszy serwis Laptopow z jakim mialem stycznosc. Naprawili wszystko... newpolish LAPTOP NE POLECAM (1) Zapewniali iż naprawa laptopa potrwa max 4 dni tymczasem trwała 4 miesiące... kmk Rewelacja! (1) Prawdziwa Artystka! Oprócz tego, że portret narysowany fantastycznie, to... qaz Jarsat super operator (3) Od pewnego czasu jestem w posiadaniu internetu Jarsat. Jestem mile zaskoczony. Tomek Nie dajcię się nabrać tej firmie.. (2) Sygnał telewizji analogowej beznadziejny, dałem się skusić na cyfrową oferte... mmmm a ja nie mam problemów (1) A ja mam zupełnie inne doświadczenia z Biallnetem. Mam od nich internet i... Ignacy 3 tyg "ekspertyza" (1) Serwis najwyraźniej 1-osobowy. Naprawa zakończona niepowodzeniem, oczywiście... anonim firma która nie ma ochoty na kontakt z klientem (1) Fido Intelligence - wielki potentat technologiczny, czego to oni nie maja w... Katarzyna Bardzo dziękuję! (2) 4 ludzi próbowało uruchomić działającą sieć w moim ośrodku, nikomu sie nie... Krzysiek K. swietnie (1) Jestem Klientem od paru lat kupowalem okolo 4 komputerow stacjonarnych i... POLECAM CZAPKI Z GŁÓW.... (1) Ogromne podziękowania za to, że wykazał się Pan anielską cierpliwością i... Właścicielka wiekowego IBM Pochwała (1) Należy pochwalić postawę agencji i jej stosunek do klienta. Początkowo... Klientka Odzyskane dane (1) Dane z dysku uratowane! Zdjęcia z kilku lat nie przepadły, z czego się bardzo... Marta Świetny sklep (1) Bardzo dobry sklep. Miła obsługa na miejscu w Gdańsku, szybki i sprawny... klient