Rewelacyjne efekty wsóołpracy (1) Polecam Pana Miłosza wszystkim tym, którzy wiedzą czego chcą, jednak nie... 50 Aleja Polecam (1) Ja jestem zadowolona, mój laptopik naprawiony a obsługa bardzo sympatyczna.... Monika Sprawnie (1) Oddalem laptopa z uskzodzoną obudową oraz uszkodzonym zasilaczem. Dwa dni... Rafał
Bardzo ich lubię (1) Nie wiem, czy pracuje tam jeszcze bardzo fajny pan z dawnego ZNAKu, ale... Łukasz Polecam Tygrys.net (4) super prędkość, rewelacyjni i profesjonalni serwisanci, mozliwośc zawieszenia... Zosia Tomasz Domański - opinia (1) Szybka i sprawna współpraca. jestem bardzo zadowolony. Polecam Tomasz Domański Obsługują moją firmę. (1) Powierzyłem im administrację moją siecią firmową, szybka reakcja na... Andrzej Polecam! (1) Firma wykonała dla mojej spółki audyt dotychczasowych działań marketingowych... Arkadiusz Polecam ! (1) Współpraca z firmą iwebi.pl przy stworzeniu serwisu www.kulinarnatv.pl... Adrian Rykowski gorąco polecam (1) Gorąco polecam najlepszy serwis apple przez Wielkie Naj. naprawili mi Maca w... piotr r Internet - nie polecam, duza awaryjnosc !!!! (2) Jesli masz mozliwosc unikaj z daleka. Internet w dzien masakra, wieczorami... Krzys Zero ściemy (1) Widać u gości kompetencje i nie ściemniają, dwa razy korzystałem z ich usług... Misiek Polecam (1) Z ITMore współpracujemy już od kilku lat, i naszą współpracę można ocenić w... GDA Najjlepszy zakup (1) Kupiłem od nich laptopa Dell 530 2 rdzenie 4 GB RAM'u dysk 250 GB w bardzo... Maciek Godny polecenia (1) 1. Punktualnie 2. Rzeczowo 3. Profesjonalnie 4. Rzetelnie 5. Skutecznie Nic... Marcin profesjonalna firma (1) Gorąco polecam firmę IT More. Obsługują naszą firmę od wielu lat w szerokim... Michał Wszystko ok (1) Jak zawsze od lat, polecam Jolka POLECAM!!! (1) Szybko, Sympatycznie, Fachowo Tomasz. NIE POLECAM NIKOMU!!! (1) czas oczekiwania na diagnoze miał wynosić maxymalnie 5 dni, ostatecznie o tym... kucszetlandzki Stanowczo odradzam (1) Szczerze wszystkim odradzam. Oddalam telefon, Panowie nawet nie umią wypisać... klientka