masakra (1) Jednym słowem NTGD to masakra. Prędkość internetu masakrycznie wolna brak... zawiedziony nie klient - opinia (1) Nie jestem klientem spółki NTGD, ponieważ w ogóle nie dane mi było nim się... nie klient Super ! (1) Polecam wszystkim Szybko Tanio Fachowo POLECAM ! Robertson
ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!!! (1) Odradzam zakupy w tym sklepie!!!! Oferują sprzęt w dobrych cenach, ale... były klient Błędna ekspertyza (1) Pracownik serwisu przez tydzień dumał nad laptopem, by w końcu ogólnikowo... piotrek Stanowczo odradzam korzystanie z jakiejkolwiek usługi tej firmy (5) Od dwóch tygodni pozbawiono mnie Internetu ,mimo ,,ze zapłaciłam w terminie... Landowska NET NA ŻABIE (3) Podpisałem umowę i muszę powiedzieć ,że jestem mile zaskoczony.Widać ,że... seba Jarsat prosze wykupcie ta beznadziejna siec TTK z Gdanska Zaspy (1) Uwazam takze ze jestescie dobra kablowka i chcialbym abyscie wykupili siec... ROBERT Badziew od samego początku. (3) Umowę podpisałem z firmą homenet, obecnie usługę dostarcza stream, pomimo... Maciek Problem z nagrywaniem (2) Czy ktoś może korzysta z samygo w STREAM Ryszard orginalna sciezka audio w programach dostepnych w stream (3) poczytalem wpisy na forum i jestem troche przerazony. Niestety nie bardzo... grochol Stream Communications przejęty przez Hyperion (4) Spełniły się przewidywania osób, które dostrzegały że za absurdalną polityką... 471 Toshiba a500 (2) fajny komputer bardzo dobrz mi sie pracuje dziekuje za dobre doradzenie a... miki VAIO SONY (2) Kupilem notebooka szybko i tanio wiec polecam. Rock Gorąco polecam (1) Profesjonalista w każdym calu Jaro GFO SERDECZNIE POLECAM:) (1) Bardzo miła obsługa.Bardzo fachowe podejście do sprawy. Szybka diagnoza... ANNA Awaryjnosc (3) 8 lat korzystałem z usług Vide-Sat, teraz przejętego przez NTGD. Przerwy w... Śródmieście Adekwatnie do ceny (1) Skorzystałam z usług firmy już kilka razy, bez zarzutów, a jeżeli były jakieś... Ewa Polecam usługi tej Firmy (1) Witam Z usług Firmy Stream jest zadowolony , biorąc pod Uwagę jakoś, to... Rysiek TV-NET - Jelitkowski Dwór (1) Po przejęciu Black Plate przez Jarsat była masakra, ciągle coś padało ale... Jelitkowski Dwór