Toshiba a500 (2) fajny komputer bardzo dobrz mi sie pracuje dziekuje za dobre doradzenie a... miki VAIO SONY (2) Kupilem notebooka szybko i tanio wiec polecam. Rock Gorąco polecam (1) Profesjonalista w każdym calu Jaro GFO
SERDECZNIE POLECAM:) (1) Bardzo miła obsługa.Bardzo fachowe podejście do sprawy. Szybka diagnoza... ANNA Awaryjnosc (3) 8 lat korzystałem z usług Vide-Sat, teraz przejętego przez NTGD. Przerwy w... Śródmieście Adekwatnie do ceny (1) Skorzystałam z usług firmy już kilka razy, bez zarzutów, a jeżeli były jakieś... Ewa Polecam usługi tej Firmy (1) Witam Z usług Firmy Stream jest zadowolony , biorąc pod Uwagę jakoś, to... Rysiek TV-NET - Jelitkowski Dwór (1) Po przejęciu Black Plate przez Jarsat była masakra, ciągle coś padało ale... Jelitkowski Dwór Sklep niegodny polecenia! (1) Z całego serca nie polecam sklepu! Niekompetentna obsługa (...) Radzę... Karolina (...) (1) NAPRAWA U TEGO GOSCIA NAZYWA SIE REANIMACJE A SKASOWAŁ JAK ZA WYMIANE NIE... BUTCHER Polecam (1) Jest ok. Tomasz Polecam (1) JEst ok, nie mam podstaw do narzekan. Awarie zdarzaja sie w kazdej firmie... Tomek Sławek - opinia (1) Dobry kontakt. Punktualność. Pełen profesjonalizm. Cena adekwatna do... Sławek portret (1) Poprosiłam Panią Dominikę o wykonanie portretu rocznicowego moich rodziców.... Martyna pozytywnie zaskoczony (1) zapleczem technicznym i wielkością serwerowni, szybka reakcja na moje... T.K UWAGA oszukuja klientow (3) Zanioslam ponad 2 tygodnie temu laptopa do tegoz serwisu z powodu braku... Ewa Bardzo dobry serwis !!! (1) Uratowali mnie już nie pierwszy raz , bardzo dobry serwis !!! Drukarkę... Mateusz wszystkim co chcą oszczędzać Polecam (1) szybkie podłaczenie, internet smiga mi jak błyskawica... polecam Pozdrawiam... Marekl polecam zdecydowanie (1) wszystkim co chcą mniej płacić, ja nie narzekam, od czasu do czasu jakaś... Anrec Firam wyjątkowo nieuczciwa (2) W dniu 26 maja br zamówiłem komplet tonrów do HP CP 1215 posyłając puste... Andrzej Golik