Internet

Witam, jaki internet +tv polecają państwo w okolicach centrum Feniks i ul. Rozanej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Internet

Tylko amelek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja mam satelitarny 2way działa dobrze i jest też talerz do tv

A ma ktoś jmt? Jak działa w tej okolicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam Interkomp Banino. Zadzwon do nich i sprawdź czy jesteś w zasięgu światłowodu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety interkomp nie planuje w tej okolicy światłowodu

Cóż, tam Volta miała podłączać do swojej sieci ale na forum wiele osób pisało, że podłączenia do Volty nie dochodzą do skutku :(

A w jaki sposób państwo przygotowali się do przyjęcia przyłącza? czy na etapie budowy ułożono osłonówkę aby tylko dowolny kabel wciągnąć do budynku? Czy może jednak narzekacie Państwo że za 1 zł nikt nie chce kopać i naprawiać potem waszych bezcennych trawników? Mam podłączone voltę, ale praktycznie do ich studni miałem pustą rurkę w którą się tylko wciągnęli ze swoim kablem, a i tak zapłaciłem za usługę podłączenia. Niemniej warto dla w miarę stabilnego światełka...

Nawet gdyby planował to i tak nie podłączają. Miesiąc temu kopali na Halnej i cisza.

A jak działa internet od Play w Baninie?

Tak ale do 16 potem już lipa jest. Teraz przybrzeżne nauczaniu hybrydowym może wogole nie być

polecam volte ,mieszkam na brzozowym zagajniku korzystam z ich usług od ok 4 lat prędkość gwarantowana w moim pakiecie tv+net 150mb

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (11 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Aparat ortodontyczny (10 odpowiedzi)

Witam, chciałabym założyć aparat na zęby. W Baninie to chyba tylko dr Kamila Bubeła, czy jakieś...

jaki piec wybrać do domu? (99 odpowiedzi)

Witam Proszę o podpowiedź jaki piec gazowy wybrać do domu - ( bliźniak o pow. całkowitej 140m2...