Internet

Witam, jaki internet +tv polecają państwo w okolicach centrum Feniks i ul. Rozanej?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Internet

Tylko amelek
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Ja mam satelitarny 2way działa dobrze i jest też talerz do tv

A ma ktoś jmt? Jak działa w tej okolicy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam Interkomp Banino. Zadzwon do nich i sprawdź czy jesteś w zasięgu światłowodu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niestety interkomp nie planuje w tej okolicy światłowodu

Cóż, tam Volta miała podłączać do swojej sieci ale na forum wiele osób pisało, że podłączenia do Volty nie dochodzą do skutku :(

A w jaki sposób państwo przygotowali się do przyjęcia przyłącza? czy na etapie budowy ułożono osłonówkę aby tylko dowolny kabel wciągnąć do budynku? Czy może jednak narzekacie Państwo że za 1 zł nikt nie chce kopać i naprawiać potem waszych bezcennych trawników? Mam podłączone voltę, ale praktycznie do ich studni miałem pustą rurkę w którą się tylko wciągnęli ze swoim kablem, a i tak zapłaciłem za usługę podłączenia. Niemniej warto dla w miarę stabilnego światełka...

Nawet gdyby planował to i tak nie podłączają. Miesiąc temu kopali na Halnej i cisza.

A jak działa internet od Play w Baninie?

Tak ale do 16 potem już lipa jest. Teraz przybrzeżne nauczaniu hybrydowym może wogole nie być

polecam volte ,mieszkam na brzozowym zagajniku korzystam z ich usług od ok 4 lat prędkość gwarantowana w moim pakiecie tv+net 150mb

Inne tematy z forum

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Taras z desek kompozytowych - (72 odpowiedzi)

Czy ktoś ma taras z desek kompozytowych? Polecacie jakieś konkretne firmy? Jak deski się...

Internet JMT Elektronika Marek Wensierski (36 odpowiedzi)

Witam, do tej pory internet od JMT Elektronika Marek Wensierski działał sprawnie ale od około 2-3...