:] (6) Fajne miejsce w centrum Gdańska. Niepowtarzalny klimat i wielki plus - sala... Celina K. Niedoszły Klient - opinia (1) Byłem w klubie Intro jeden jedyny raz - wiosną 2011 roku. Klub wywarł na mnie... Niedoszły Klient dramat (1) Odwiedziliśmy klub ze znajomymi po dłuższym czasie i muszę stwierdzić ze to... miro
Zmiana ale na lepsze... (1) Dobrze, że klub wreszcie zaczął działać i widać zmiany!!!! Impreza... Basia SUPER (1) CIESZĘ SIĘ ŻE WRESZCIE KLUB SIĘ OTWORZYŁ NO... I TE ZMIANY - MUZYKA NA ŻYWO... Milenka Duży potencjał ale... (1) Klub INTRO moim zdaniem mógłby stać się idealnym miejscem dla koneserów... Krystian Katarzyna - opinia (1) Wspaniałe miejsce, z ciekawym wystrojem i milą obsługą. Dodatkowym atutem... Katarzyna Klaudia - opinia (1) Bardzo fajna atmosfera, muzyka. Ps. Brak gimnazjalistów Klaudia Jeden z najlepszych klubów w Gda (1) Jest tyle plusów że ciężko je tutaj wymienić. Wygodne loże, sala dla... Krystian super, i co do 18stek (1) bardzo polecam. nie ma problemu z wpuszczaniem nieletnich(na 18stki), a... papi beznadziejny dj!!!! (1) Srednia obsluga-jedena barman za drink kasuje 10 zl drugi za tego samego... mieszkanka oliwy Ogromny plus za salę dla niepalących (1) Wybraliśmy się w sobotę ze znajomymi do Intro i byliśmy bardzo zadowoleni.... blue7 Nie robice tam 18nastek (1) Jezeli masz zarmiar zrobic kameralna osiemnastke (z racji wielkosci klubu nie... Tales Jak dla mnie klub spoko. (1) Klub fajny, tylko w slabym miejscu umiejscowionym w Gdansku, no i malo... LOCO IBIZA Sobotnie NIBY 80-90 LATA - SCIEMA... (1) Od 23.00 puszczają Manieczki, dj Tiesto i inne takie, szkoda myślałem ze... PP COOOOLLLLL!!!!:) (1) Zdecydowany pozytyw!!!! Pola kameralnie i sympatycznie (1) na wypad ze znajomymi-super sprawa. byłam w szkou,bo ceny naprawde były... yep :)