Invest Projekt

Nadzór budowlany

Gdańsk, Bolesława Chrobrego 96

Kasia i Piotr - opinia (1) Przed zakupem domu postanowiliśmy zasięgnąć opinii eksperta. Wybór padł na... Kasia i Piotr Daro - opinia (1) Bardzo solidny, dokładny,rzetelny fachowiec.Znalazł usterki, na które z... Daro Magdalena - opinia (1) Skorzystałam z usług Pana Bartosza kilka tygodni temu przy wstępnym odbiorze... Magdalena
Rafał - opinia (1) Z usług P. Bartosza skorzystałem ok. .5 roku temu. Ale pisząc tą opinię... Rafał Martyna - opinia (1) Skorzystałam z usług p. Bartosza przy odbiorze mieszkania. Polecam... Martyna Agnieszka - opinia (1) Odbior mieszkania z pomocą Pana Bartosza przebiegł bardzo sprawnie. Pan... Agnieszka Eleonora Sowińska - opinia (1) Pan Bartosz sprawnie i solidnie przygotowany przystąpił do oceny wykonanych... Eleonora Sowińska Agata - opinia (1) Polecam z pełnym przekonaniem Pana Bartosza - jest specjalistą z prawdziwego... Agata Paweł - opinia (1) Odbiór mieszkania to złożona sprawa, która wymaga sprawdzenia wielu rzeczy... Paweł kamil - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę Polecić usługi Pana Bartosza w zakresie pomocy w... kamil Marek - opinia (1) Bardzo Polecam Pana Bartosza! Bardzo sprawnie i w krótkim terminie udało się... Marek Jagoda - opinia (1) Pan Bartosz jest świetnym fachowcem! Bardzo dokładnie sprawdził moje... Jagoda Piotr - opinia (1) W ostatniej chwili bo dokładnie na dzień przed odbiorem nowego mieszkania... Piotr Tamara - opinia (1) Mogę z czystym sumieniem polecić usługi Pana Bartosza. Niezwykle dokładny i... Tamara Kwiatkowski Mateuss - opinia (1) Rzetelna, dokładna i profesjonalna praca przy odbiorze mieszkania, bardzo... Kwiatkowski Mateuss Profesjonalista godny polecenia! (1) Polecamy Pana Bartosza z czystym sercem i sumieniem! Pomagał nam w odbiorze... Martyna i Kasper Pełen profesjonalizm (1) Bardzo dokładny i sumienny Pan. Przed odbiorem wysłałam plan mieszkania oraz... Ola Odbiór mieszkania w Brzeźnie (1) Pan Bartosz odebrał w moim imieniu mieszkanie w stanie deweloperskim.... Bartosz