Dno.. (1) Nie polecam, podczas wymiany tarczy i klocków hamulcowych zamontowano mi... Robert Silnik - uratowany (1) witam ! dzis bylem u chlopakow , i uratowali moj silnik 1.9 meganka :) cena... Piotr naprawa hamulców (1) Skorzystałem z usług warsztatu pierwszy raz i jak najbardziej polecam szybko... MAX
Partacze... (1) Zdecydowanie nie polecam. Regeneracja alternatora 380 zł . Po 3 miesiącach... pstorng Polecam (1) Super obsługa. Szybko sprawnie i dokładnie. POLECAM W 100% ZADOWOLONY KLIENT Zdecydowanie polecam!!! (1) Przy okazji wymiany opon panowie zasugerowali, ze mam do wymiany tuleje... Rudi polecam (1) Witam, polecam ten warsztat a szczególnie mechanika pana Romana bardzo... Monika POLECAM WSZYSTKIM (1) Polecam sprzęt na którym pracuja najnowszy wiedza ludzi znakomita wystarczy... tomek Polecam! (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, zawsze można pogadac, polecam! Michał ODRADZAM! (1) Zdecydowanie nie polecam tego warsztatu! Panowie niedokładni, samochód... Jan Nie polecam (1) Do tej pory korzystałem z usług firmy Lincer, ale że mnie trochę wkurzyli to... Gdynianin