Inwesting

Deweloperzy

Gdańsk, Władysława Cieszyńskiego 17

Kamienica Piecewska (1) Mieszkanie w Kamienicy Piecewskiej które kupiłem od Inwesting wykonane jest z... maarciel Osiedle Promienne Kadmowa 8 (3) Witam przyszłych sąsiadów!!! Jak na razie nasz deweloper poinformował o... Grzegorz NAJLEPSI !!! (3) Idealna współpraca, indywidualne podejście do klienta, wszelkie prośby... Dominika
Szkoda ze nie aktualizuja swojej strony (1) o nowe wizualizacje i kolejne etapy budowy Karateka przestrzegam przed kupnem u tego dewelopera (2) Radzę się dobrze zastanowić przed kupnem mieszkania u tego dewelopera.... idiota, który dał się nabrać INWESTING"KLIMATY" (5) Kupilem mieszkanie na tym osiedlu i jak na razie jestem super zadowolony... Tomasz Super (1) Witam Nie mam dużego porównania z innymi deweloperami prawdę mówiąc, ale nie... Klimaty Odbiór wymarzonego mieszkania. (1) W ub. m-cu odebrałam swoje wymarzone mieszkanie, polecam wszystkim firmę... Krystyna Dwórznik Polecam! (1) Świetny deweloper. Indywidualne podejście do klienta. Bardzo miła obsługa w... Ewa pieknie (1) Mieszkanie dostalam super wykonczone,niewielu deweloperow maluje na gotowo... Mieszkaniec